fbpx

Thursday 30 April 2015

Gratis

Homegrown

VDRSH

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Met Homegrown ontdek je in een ongedwongen sfeer (met een biertje erbij!) hét geluid van morgen. De beste jonge, muzikale talenten uit Rotterdam (en verder) staan op het BIRD-podium om hun toekomstmuziek te laten horen.

VDRSH is een van de best bewaarde geheimen van Rotterdam. De zeven afzonderlijke leden van deze innovatieve band werken allemaal aan verschillende muzikale projecten over de hele wereld. Hun muzikale promiscuïteit, of het nou om spelen in verschillende groepen of stijlen of experimenteren met nieuwe geluiden gaat, is de sleutel tot het unieke geluid van VDRSH. Zonder grenzen spelen ze Franse hoorn, altviool, trompet, viool, saxofoons, keyboards, maar vooral betoverende en energieke muziek.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 14 November

Building Blocks: A Community Hang

A Community Hang:Donderdag 14 november nemen we een voorschot op BIRDfest. We ‘Celebrate The Culture’ met een speciale community talk over ‘the hang’ en het belang van een cohesieve community. Special guests vanavond zijn Lady Shaynah, Efe Erdem, Abel Marcell, Fanni Zahár, Alessandro Russo en Nello Biasini!

Saturday 16 November

Jayda G at BIRDfest

BIRDfest

BIRDfest biedt een totaalervaring die knuffelt met de actualiteit en flirt met traditie.

Friday 29 November

John Gómez

Transistor Rhythm pakt uit met hiptwisting clubavonden die je onderhand van ze gewend bent. The difference: vooraf pakken ze ééééxtra […]