fbpx

Thursday 30 April 2015

Gratis

Homegrown

VDRSH

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Met Homegrown ontdek je in een ongedwongen sfeer (met een biertje erbij!) hét geluid van morgen. De beste jonge, muzikale talenten uit Rotterdam (en verder) staan op het BIRD-podium om hun toekomstmuziek te laten horen.

VDRSH is een van de best bewaarde geheimen van Rotterdam. De zeven afzonderlijke leden van deze innovatieve band werken allemaal aan verschillende muzikale projecten over de hele wereld. Hun muzikale promiscuïteit, of het nou om spelen in verschillende groepen of stijlen of experimenteren met nieuwe geluiden gaat, is de sleutel tot het unieke geluid van VDRSH. Zonder grenzen spelen ze Franse hoorn, altviool, trompet, viool, saxofoons, keyboards, maar vooral betoverende en energieke muziek.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 27 April

Royal Republic BIRD Rotterdam Kingsday

Royal Republic

Sit back, relax and enjoy the vibes! Royal Republic is óók dit jaar de plek waar je moet zijn op Koningsdag.

Friday 03 May

New York Transit x Radio 80000

Vanavond hebben we double the thrill. Want we koppelen onze krachten met het Duitse online radio-station Radio 80000 (a.k.a. de Operator van München).

Friday 28 June

BIRD Rotterdam Ntjam Rosie

Jazz Night Express

Eén trein, drie jazzpodia: 28 juni 2019 vertrekt de Jazz Night Express van Rotterdam, via Amsterdam naar hartje Berlijn. De Jazz Night Express is slapen, eten, drinken én genieten van muziek op een onvergetelijke reis naar Berlijn en weer terug.