fbpx

Saturday 07 September 2019

Sold Out

LantarenVenster, Motel Mozaïque & BIRD present

Typhoon

Akoestische Veranda-sessies at Weelde

Start

20:00 (doors: 19:00)

Ticket prices

Sold Out

Typhoons album Lobi da Basi bereikte al enige tijd geleden de platinum-status. Uitverkochte tours en denderende shows op festivals als Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz Festival vielen hem ten deel. De singles ‘Hemel Valt’, ‘Zandloper’ en ‘Surfen’ werden omarmd door 3FM en Typhoon was huisband van De Wereld Draait Door. In 2017 was de single ‘Wereld van verschil’, een samenwerking met BLØF, het meest gedraaide Nederlandstalige lied op de Nederlandse radio.

Back to basics

Na een periode van rust en inspiratie betreedt Typhoon komende zomer weer het podium om een aantal akoestische optredens te verzorgen. In een intieme setting brengt hij, samen met enkele leden uit zijn Titanenband, zijn meest bekende nummers in een nieuw jasje, nieuwe songs en meer.

In de Rotterdamse Weeldernis

Wat te doen met een gekraakte loods, een gigantische kas en een weelderige woeste tuin aan de Rotterdamse haven? Omtoveren tot een culturele hotspot natuurlijk!, dachten Kim Pieters en Kelly Vincent. Het tweetal is in Rotterdam al bekend als de bedenkers van De Geheime Tuin en Club K, maar nu gaan ze voor een uitvalsbasis. Weelde wordt een creatieve vrijstaat waar eten, drinken, events, kunst, ateliers en ondernemen samensmelten.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 07 March

Antal, Sassy J & Dego

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en electronica […]

Wednesday 11 March

Yung Nnelg

Yung Nnelg, Amsterdammer met Ghanese roots, heeft zich op de kaart gezet als één van ’s lands meest unieke en […]

Wednesday 25 March

Shafiq Husayn

Make room voor Shafiq Husayn: legendary multi-platinum producer, winnaar van een Grammy Award, songwriter, band member én vader, minister en […]