fbpx

Saturday 07 September

Last tickets

LantarenVenster, Motel Mozaïque & BIRD present

Typhoon

Akoestische Veranda-sessies at Weelde

Start

20:00 (doors: 19:00)

Ticket prices

€ 26,50

Last tickets

Typhoons album Lobi da Basi bereikte al enige tijd geleden de platinum-status. Uitverkochte tours en denderende shows op festivals als Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz Festival vielen hem ten deel. De singles ‘Hemel Valt’, ‘Zandloper’ en ‘Surfen’ werden omarmd door 3FM en Typhoon was huisband van De Wereld Draait Door. In 2017 was de single ‘Wereld van verschil’, een samenwerking met BLØF, het meest gedraaide Nederlandstalige lied op de Nederlandse radio.

Back to basics

Na een periode van rust en inspiratie betreedt Typhoon komende zomer weer het podium om een aantal akoestische optredens te verzorgen. In een intieme setting brengt hij, samen met enkele leden uit zijn Titanenband, zijn meest bekende nummers in een nieuw jasje, nieuwe songs en meer.

In de Rotterdamse Weeldernis

Wat te doen met een gekraakte loods, een gigantische kas en een weelderige woeste tuin aan de Rotterdamse haven? Omtoveren tot een culturele hotspot natuurlijk!, dachten Kim Pieters en Kelly Vincent. Het tweetal is in Rotterdam al bekend als de bedenkers van De Geheime Tuin en Club K, maar nu gaan ze voor een uitvalsbasis. Weelde wordt een creatieve vrijstaat waar eten, drinken, events, kunst, ateliers en ondernemen samensmelten.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 10 August

Detroit Swindle BIRD Rotterdam

Detroit Swindle

Na Blijdorp Festival gaan we nog lang niet naar bed! Want na zo’n hele dag bij onze BIRD-stage wil je […]

Saturday 24 August

Dansavond Beyonce vs Rihanna BIRD Hofbogen

Beyoncé vs Rihanna

Een tribute aan deze twee female powerhouses kon niet lang uitblijven, so here we go!

Thursday 26 September

Joe Armon-Jones

“The best of London’s creative spirit” a.k.a. Joe Armon-Jones komt naar BIRD! Als toetsenist van Ezra Collective staat Armon-Jones zelfs […]