fbpx

Saturday 07 September

Sold Out

LantarenVenster, Motel Mozaïque & BIRD present

Typhoon

Akoestische Veranda-sessies at Weelde

Start

20:00 (doors: 19:00)

Ticket prices

Sold Out

Typhoons album Lobi da Basi bereikte al enige tijd geleden de platinum-status. Uitverkochte tours en denderende shows op festivals als Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz Festival vielen hem ten deel. De singles ‘Hemel Valt’, ‘Zandloper’ en ‘Surfen’ werden omarmd door 3FM en Typhoon was huisband van De Wereld Draait Door. In 2017 was de single ‘Wereld van verschil’, een samenwerking met BLØF, het meest gedraaide Nederlandstalige lied op de Nederlandse radio.

Back to basics

Na een periode van rust en inspiratie betreedt Typhoon komende zomer weer het podium om een aantal akoestische optredens te verzorgen. In een intieme setting brengt hij, samen met enkele leden uit zijn Titanenband, zijn meest bekende nummers in een nieuw jasje, nieuwe songs en meer.

In de Rotterdamse Weeldernis

Wat te doen met een gekraakte loods, een gigantische kas en een weelderige woeste tuin aan de Rotterdamse haven? Omtoveren tot een culturele hotspot natuurlijk!, dachten Kim Pieters en Kelly Vincent. Het tweetal is in Rotterdam al bekend als de bedenkers van De Geheime Tuin en Club K, maar nu gaan ze voor een uitvalsbasis. Weelde wordt een creatieve vrijstaat waar eten, drinken, events, kunst, ateliers en ondernemen samensmelten.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 28 September

Closing Party

Aan al het goede komt een einde… Daarom sluiten wij na een fantastisch zomerseizoen de deuren van Garden of BIRD. Met muziek van onze Garden-dj’s, een goed glas wijn of een cocktail, een pizza uit de houtoven en natuurlijk met jullie!

Friday 11 October

Greyheads-at-BIRD-1660

Greyheads

Greyheads is Rotterdam, en Rotterdam is Greyheads: een echte culturele melting pot, ruw en eigentijds. De band weerspiegelt haar thuisstad in de muziek die ze brengt, met als basis de wisselwerking tussen jazz en hiphop.

Friday 11 October

Byron The Aquarius BIRD Rotterdam

Byron The Aquarius

Super-Sonic Jazz is joining forces met 360 Degrees en gezamenlijk presenteren ze Greyheads and Byron The Aquarius voor een nacht- […]