fbpx

Tuesday 07 May

LantarenVenster, Motel Mozaique, Rotown & BIRD present

Tourist LeMC

at LantarenVenster

Start

20:00 (doors: 19:30)

Ticket prices

€ 20,50 (pre-sale) / € 19,- (door)

Tickets

Hiphop of toch kleinkunst? Bij Tourist LeMC wegen ze allebei even zwaar mee. De rappende troubadour uit Antwerpen staat op 7 mei op het podium in LantarenVenster!

Ooit gold Wannes van de Velde als de stadstroubadour van Antwerpen, maar inmiddels heeft Tourist LeMC die rol met verve overgenomen. Niet zo gek dus dat de Belgische stad op zijn nieuwe album We Begrijpen Mekaar weer de hoofdrol speelt. Nadat hij in 2013 (als een van de eerste Belgische artiesten ooit) bij Top Notch tekende, viel ook Nederland voor de Vlaamse tongval van de rapper.

Tweemaal wist Tourist LeMC de Antwerpse Lotto Arena uit te verkopen en dit jaar doet hij er een schepje bovenop: in november geeft hij zijn grootste concert ooit in het immense Sportpaleis. In LantarenVenster dus de kans om hem nog even in intieme setting mee te maken!

Support: S10.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 24 August

Dansavond Beyonce vs Rihanna BIRD Hofbogen

Beyoncé vs Rihanna

Een tribute aan deze twee female powerhouses kon niet lang uitblijven, so here we go!

Thursday 26 September

Joe Armon-Jones

“The best of London’s creative spirit” a.k.a. Joe Armon-Jones komt naar BIRD! Als toetsenist van Ezra Collective staat Armon-Jones zelfs […]

Saturday 19 October

G Love BIRD Rotterdam

G Love

Garrett Dutton, alias G. Love, is inmiddels een kwart eeuw leverancier van zonnige, makkelijk in het gehoor liggend liedjes die sluw de mosterd halen uit alle denkbare Amerikaanse muziekstromingen: blues, hiphop, jazz en funk.