Tuesday 07 May

LantarenVenster, Motel Mozaique, Rotown & BIRD present

Tourist LeMC

at LantarenVenster

Start

20:00 (doors: 19:30)

Ticket prices

€ 20,50 (pre-sale) / € 19,- (door)

Hiphop of toch kleinkunst? Bij Tourist LeMC wegen ze allebei even zwaar mee. De rappende troubadour uit Antwerpen staat op 7 mei op het podium in LantarenVenster!

Ooit gold Wannes van de Velde als de stadstroubadour van Antwerpen, maar inmiddels heeft Tourist LeMC die rol met verve overgenomen. Niet zo gek dus dat de Belgische stad op zijn nieuwe album We Begrijpen Mekaar weer de hoofdrol speelt. Nadat hij in 2013 (als een van de eerste Belgische artiesten ooit) bij Top Notch tekende, viel ook Nederland voor de Vlaamse tongval van de rapper.

Tweemaal wist Tourist LeMC de Antwerpse Lotto Arena uit te verkopen en dit jaar doet hij er een schepje bovenop: in november geeft hij zijn grootste concert ooit in het immense Sportpaleis. In LantarenVenster dus de kans om hem nog even in intieme setting mee te maken!

View agenda

Have A Look At This

Friday 22 February

club BIRD Rotterdam

Concentric Circles

Genres? Die kennen we niet bij Concentric Circles. Dus als je oren klaar zijn voor nieuwe, frisse en ongehoorde tunes, […]

Sunday 24 February

Saba BIRD Rotterdam

Saba

When you think about Chance the Rapper’s ‘Angels’, you think about that heavenly hook of, that’s right, Saba. The rapper […]

Sunday 24 February

Saba BIRD Rotterdam

Saba

Als je aan ‘Angels’ van Chance the Rapper denkt, dan denk je aan die hemelse hook van? Juist, Saba. De […]