Saturday 02 April 2016

Top Notch Tribute

Start

23:00

Ticket prices

€ 7,- (early BIRD) / € 10,- (pre-sale) / € 13,- (door)

Genre

Top Notch is zonder twijfel een van de meest succesvolle labels in Nederland. Ook al legt het label zich tegenwoordig ook toe op reggae, pop en rock, de basis van het succes is vooral bepaald door hiphop. Van grondleggers als Extince en Postmen tot nieuwe helden als Ronnie Flex en Broederliefde. Reden genoeg voor BIRD en Visual DJ’s Off the Wall (DJ Mike Mercy & VJ Supreme Cuisine) om een eerbetoon te brengen aan dit toonaangevende muzieklabel in beeld en geluid.

Verwacht daarom een avond lang videoclips van o.a. Zwart licht, The Opposites, Sticks, Fresku, Gers Pardoel, Opgezwolle, SEF, DuvelDuvel, Winne, Postmen, Kubus, De Jeugd van Tegenwoordig, Broederliefde en Typhoon. Top Notch-liefhebbers unite voor de ultieme hiphopparty van 2016, want geloof ons, dit wordt er eentje voor in de boeken!

Partners

Top Notch

SpraakuhlooS

Visual DJ’s Off The Wall

Interview

In gesprek met De Koning

Hofleverancier van headboppers, Top Notch, is twintig jaar en still going strong. We blikken terug met head honcho, Kees de Koning.

View agenda

Have A Look At This

Friday 08 April

The Black Madonna, Hunee & Sassy J

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook regelmatig uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en […]

Saturday 11 April

Mr. Scruff

All Eyes On is een clubavond die geheel in het teken staat van het muzikale verleden en de muzikale toekomst, […]

Friday 25 January

Henry Wu BIRD Rotterdam

Henry Wu

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook regelmatig uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en […]