fbpx

Saturday 02 April 2016

Tickets

Top Notch Tribute

Start

23:00

Ticket prices

€ 7,- (early BIRD) / € 10,- (pre-sale) / € 13,- (door)

Tickets

Genre

Tell your friends

Top Notch is zonder twijfel een van de meest succesvolle labels in Nederland. Ook al legt het label zich tegenwoordig ook toe op reggae, pop en rock, de basis van het succes is vooral bepaald door hiphop. Van grondleggers als Extince en Postmen tot nieuwe helden als Ronnie Flex en Broederliefde. Reden genoeg voor BIRD en Visual DJ’s Off the Wall (DJ Mike Mercy & VJ Supreme Cuisine) om een eerbetoon te brengen aan dit toonaangevende muzieklabel in beeld en geluid.

Verwacht daarom een avond lang videoclips van o.a. Zwart licht, The Opposites, Sticks, Fresku, Gers Pardoel, Opgezwolle, SEF, DuvelDuvel, Winne, Postmen, Kubus, De Jeugd van Tegenwoordig, Broederliefde en Typhoon. Top Notch-liefhebbers unite voor de ultieme hiphopparty van 2016, want geloof ons, dit wordt er eentje voor in de boeken!

Partners

Top Notch

SpraakuhlooS

Visual DJ’s Off The Wall

Interview

In gesprek met De Koning

Hofleverancier van headboppers, Top Notch, is twintig jaar en still going strong. We blikken terug met head honcho, Kees de Koning.

View agenda

Have A Look At This

Monday 08 July

SudanArchives_JackMckain

Sudan Archives

Sudan Archives speelt deze zomer op alle festivals over de hele wereld brengt… maar(!) vanavond vind je haar in BIRD – haar enige show in intieme clubsetting (we’re honored).

Friday 12 July

Boogieball BIRD Rotterdam

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall!

Saturday 13 July

Boogieball BIRD Rotterdam

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: BoogieBall!