Saturday 02 April 2016

Tickets

Top Notch Tribute

Start

23:00

Ticket prices

€ 7,- (early BIRD) / € 10,- (pre-sale) / € 13,- (door)

Genre

Top Notch is zonder twijfel een van de meest succesvolle labels in Nederland. Ook al legt het label zich tegenwoordig ook toe op reggae, pop en rock, de basis van het succes is vooral bepaald door hiphop. Van grondleggers als Extince en Postmen tot nieuwe helden als Ronnie Flex en Broederliefde. Reden genoeg voor BIRD en Visual DJ’s Off the Wall (DJ Mike Mercy & VJ Supreme Cuisine) om een eerbetoon te brengen aan dit toonaangevende muzieklabel in beeld en geluid.

Verwacht daarom een avond lang videoclips van o.a. Zwart licht, The Opposites, Sticks, Fresku, Gers Pardoel, Opgezwolle, SEF, DuvelDuvel, Winne, Postmen, Kubus, De Jeugd van Tegenwoordig, Broederliefde en Typhoon. Top Notch-liefhebbers unite voor de ultieme hiphopparty van 2016, want geloof ons, dit wordt er eentje voor in de boeken!

Partners

Top Notch

SpraakuhlooS

Visual DJ’s Off The Wall

Interview

In gesprek met De Koning

Hofleverancier van headboppers, Top Notch, is twintig jaar en still going strong. We blikken terug met head honcho, Kees de Koning.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 06 April

Donnie BIRD Rotterdam

Donnie

Lazy delivery? Check✔️. Witty wordplay? Double check✔️✔️! Nu De Jeugd van Tegenwoordig volwassen is, neemt Donnie het stokje van ‘Rapper […]

Saturday 06 April

Donnie BIRD Rotterdam

Donnie

Lazy delivery? Check ✔️. Witty wordplay? Double check ✔️✔️! Now that De Jeugd van Tegenwoordig is all grown up, Donnie […]

Friday 12 April

Lefto BIRD Rotterdam

LeFtO

Dj-icoon, producer en organisator LeFtO is één van de meest toonaangevende dj’s van dit moment.