fbpx

Sunday 17 May 2015

Tickets

The Breakfast Club

Dosmingo

w/ Tino van der Sman

Start

15:30 (brunch: 13:00)

Ticket prices

€ 23,- (brunch en concert) / € 8,- (alleen concert)

Tickets

Genre

Tell your friends

Ervaar het ultieme zondagmiddaggevoel met The Breakfast Club in BIRD. Een huiskamer op locatie voor mensen die de week op een ontspannen manier willen afsluiten én beginnen. Je start de middag met een brunchbuffet met wisselende lekkernijen. Daarna kun je luisteren en je mee laten slepen door de warme klanken van onze singer-songwriters, souldiva’s en jazzvirtuozen.

Flamencogitarist Tino van der Sman laat deze zondagmiddag zien welke warme klanken er allemaal in Andalusië te vinden zijn. Hierbij laat hij zich inspireren door Isaac Albeníz, de copla, processiemuziek en uiteraard de flamenco zelf. Van der Sman werkte de afgelopen jaren al samen met artiesten als Leonor Leal, Rafael Campallo, Pastora Galván, Úrsula López, Israel Galván, Manolo Soler en Gerardo Núnez. Op ieder belangrijk flamencofestival heeft Van der Sman wel gestaan, zoals het festival van Jerez of de Biënnale van Sevilla. Ook als solist speelde hij op gitaarfestivals in Budapest, Sevilla, Rotterdam en Berlijn.

View agenda

Have A Look At This

Friday 12 July

Boogieball BIRD Rotterdam

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall!

Saturday 13 July

Boogieball BIRD Rotterdam

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: BoogieBall!

Tuesday 07 May

Tourist Le MC BIRD Rotterdam

Tourist LeMC

Hiphop of toch kleinkunst? Bij Tourist LeMC wegen ze allebei even zwaar mee. De rappende troubadour uit Antwerpen staat op […]