fbpx

Wednesday 02 December 2015

Gratis

BIRDsessions

Thomas Pol in America

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Genre

Tell your friends

Een jazzclub is niet compleet zonder zijn eigen sessie, zonder een ontmoetingsplek voor muzikanten, maar bovenal een speelplek zonder grenzen. Voor het publiek is dit dé kans om muzikanten te zien buiten hun vaste bandbezettingen en in de meest uiteenlopende samenstellingen. Daarom is BIRD iedere week de plek voor de enige sessie in Rotterdam die ertoe doet.

Thomas Pol speelt al zo’n beetje zijn hele leven bas. Hij haalde onlangs zijn master in New Orleans, waar hij ook een album opnam dat binnenkort uitkomt. Hier speelde hij ook met muzikanten als Wessell Anderson, Jamison Ross, Stanton Moore, Herlin Riley en Gregory Porter. Verder stond hij op festivals als North Sea Jazz Festival, New Orleans Jazz Fest en Bevrijdingsfestival.

Line-up

Thomas Pol: bas
Jasper van Damme: saxofoon
Federico Castelli: gitaar
Jorn ten Hoopen: gitaar
Jamie Peet: drums

View agenda

Have A Look At This

Thursday 14 November

Building Blocks: A Community Hang

A Community Hang:Donderdag 14 november nemen we een voorschot op BIRDfest. We ‘Celebrate The Culture’ met een speciale community talk over ‘the hang’ en het belang van een cohesieve community. Special guests vanavond zijn Lady Shaynah, Efe Erdem, Abel Marcell, Fanni Zahár, Alessandro Russo en Nello Biasini!

Saturday 16 November

Jayda G at BIRDfest

BIRDfest

BIRDfest biedt een totaalervaring die knuffelt met de actualiteit en flirt met traditie.

Tuesday 11 February

Nerija BIRD Rotterdam

Nérija

Gooi zeven sleutelfiguren uit de Britse jazz-scene bij elkaar en voilà, Nérija is born. Het dominant vrouwelijke collectief, met o.a. […]