fbpx

Friday 26 June 2015

Tickets

The Flexican

Up, Close & Personal

Start

23.00

Ticket prices

Toegang: € 9,- (pre-sale) / € 12,- (door)

Tickets

Tijdens alweer de vijfde editie van Up, Close & Personal laat The Flexican opnieuw zijn grote liefde voor uiteenlopende soorten muziek zien. Met zijn eclectische stijl van draaien weet hij al jaren lang ieder publiek op te zwepen. Hiphop, house en electro worden afgewisseld met alle mogelijke genres zoals dirty south, ghetto tech, Miami bass, broken beats, breaks en moombahton.

Na zijn eerste mixtape Summer Madness ontving hij meerdere prijzen en na een waslijst aan optredens verscheen in 2011 zijn eerste ep genaamd Yours Truly, waarvoor hij samenwerkte met internationale artiesten als Sidney Samson en Gregor Salto. Sinds deze release is de carrière van de Amsterdamse dj in een stroomversnelling geraakt. Zo werkte hij afgelopen jaar aan nieuwe tracks voor artiesten als Major Lazer, Paloma Faith en Melanie Amaro. De verwachtingen zijn daarom hoger dan ooit wanneer The Flexican achter de draaitafels plaats neemt.

Tijdens deze gloednieuwe editie van Up, Close & Personal wordt hij bijgestaan door Encore-resident en turntablelist Cypro en mc Alainde Lon. Om de party compleet te maken nemen de heren van het beruchte Rotterdamse feestje The Couch de tweede zaal voor hun rekening. Speciaal voor dit feestje hebben zij de uit Deventer afkomstige dj en producer Wantigga uitgenodigd voor een avond gevuld met de beste future r&b, beats en house.

Line-up

Zaal 1: Up, Close & Personal
The Flexican
Cypro
MC Alainde Lon

Zaal 2: The Couch
Wantigga
Mr. Cotino
Matti

View agenda

Have A Look At This

Monday 08 July

SudanArchives_JackMckain

Sudan Archives

Sudan Archives speelt deze zomer op alle festivals over de hele wereld brengt… maar(!) vanavond vind je haar in BIRD – haar enige show in intieme clubsetting (we’re honored).

Friday 12 July

Boogieball BIRD Rotterdam

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall!

Saturday 13 July

Boogieball BIRD Rotterdam

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: BoogieBall!