Friday 04 September 2015

Tickets

360 Degrees

Tama Sumo

Start

23:00

Ticket prices

€ 9,- (early BIRD) / € 12,- pre-sale & door)

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook regelmatig uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en elektronica gemaakt worden. Op deze vrijdag is een van onze favoriete dj’s, Panorama Bar-resident Tama Sumo, voor de eerste keer te gast bij 360 Degrees. Verwacht een set die varieert van funk, disco en broken beats tot house en techno.

Van Drama tot Tresor

Tama Sumo begon haar dj-carrière begin jaren negentig in de Drama Bar, destijds een van Berlijns favoriete pre-uitgaan-spots. Het was ook een van de weinige plekken waar house werd gedraaid, techno was in die tijd namelijk de dominante elektronische stroming. Tama draaide veel vocale New York Style-house en werd al snel een van de reguliere dj’s op de gay-zaterdag in Café Moskau. Hierna begon ze met draaien in het befaamde Tresor, waar ze uiteindelijk ook een van de residents werd.

Panorama Bar en beyond…

In de jaren die daarop volgden verbreedde Tama haar muzikale stijl en werden haar sets steeds meer een mix van pop, techno, house en elektronische muziek. Muziek met veel bas en altijd diep, sexy, vies, rauw, funky en jacking. Sinds 2001 draaide ze met enige regelmaat in Ostgut, de voorloper van wat later ‘s werelds meest bekende club zou worden: Berghain / Panorama Bar. Deze gigs openden uiteindelijk de deur naar een residency in de Panorama Bar, waar Tama nog steeds een van de vaste gezichten is.

Voordat Tama Sumo in BIRD haar set begint, warmt 360 Degrees-resident Thelonious de zaal op met een mix van disco, soul, boogie, afro en house.

View agenda

Have A Look At This

Friday 29 March

LIBERATION 6 YEARS BIRD

Liberation X Ancestral

Soulroots, de provider van Liberation viert vrijdag 29 maart zijn zesde verjaardag en nodigt daarvoor al zijn internationale vrienden uit. Zo is Ancestral, de wereldwijde flagship party van Ivan Diaz (en Boddhi Satva) ook van de partij!

Friday 12 April

Lefto BIRD Rotterdam

LeFtO

Dj-icoon, producer en organisator LeFtO is één van de meest toonaangevende dj’s van dit moment.

Friday 19 April

MOMO X BIRD

Motel Mozaïque Festival

Ontdek tijdens Motel Mozaïque Festival de urgentste nieuwe muziek, kunst en performances op de mooiste venues en onverwachte locaties van Rotterdam.