Wednesday 03 June 2015

Sun-Up Club

Start

6:30

Ticket prices

€ 16,- (very early BIRD, incl. breakfast en smoothie) / € 18,- (early BIRD, incl. breakfast en smoothie) / € 20,- (pre-sale, incl. breakfast en smoothie) / € 80,- (Bring A Friend, ticket voor vijf personen incl. breakfast en smoothie) / € 24,- (door, incl. breakfast en smoothie)
€ 10,- (pre-sale, incl. smoothie) / € 12,- (door, incl. smoothie)

Genre

Vroege vogels opgelet: de Sun-Up Club is terug in BIRD. De Sun-Up Club biedt de hardwerkende Rotterdammer een swingende en energieke start van de dag.

Om 6.30 uur beginnen we de party wederom met een heerlijke start-up-smoothie, om daarna tussen 7.00 en 8.00 uur de dansvloer te betreden. BIRD-resident DJ Phil Peoples zorgt voor de juiste portie ochtendvitaminen en serveert een uur lang de meest soulvolle discoclassics. Na afloop kunnen de bezoekers rustig bijkletsen met een heerlijke smoothie en een powerontbijt, om vervolgens vol nieuwe energie en creativiteit op het werk te verschijnen. Uiteraard zijn onze partners van PhysioCare weer aanwezig om de bezoekers te trakteren op een heerlijke sportmassage. Kortom, Sun-Up Club is dé plek om je werkdag met een creatieve kickstart te beginnen!

Article

Drie Manieren Om Je Dag Goed Te Beginnen

Met het goede been uit bed stappen lukt niet altijd. Gelukkig heb je nog een tweede om door te lopen naar BIRD.

View agenda

Have A Look At This

Video

De pizza-oven van BIRD

Wilfried de Jong luisterde de opening van de derde boog op met zijn column over chefkok DJ.

Sunday 28 June

Fridolijn

Ervaar het ultieme zondagmiddaggevoel met The Breakfast Club in BIRD. Een huiskamer op locatie voor mensen die de week op […]

Interview

A Match Made in (Coffee) Heaven

BIRD schenkt de briljante koffie van Man Met Bril Koffie. We spreken met de eigenaar.