fbpx

Wednesday 03 June 2015

Tickets

Sun-Up Club

Start

6:30

Ticket prices

€ 16,- (very early BIRD, incl. breakfast en smoothie) / € 18,- (early BIRD, incl. breakfast en smoothie) / € 20,- (pre-sale, incl. breakfast en smoothie) / € 80,- (Bring A Friend, ticket voor vijf personen incl. breakfast en smoothie) / € 24,- (door, incl. breakfast en smoothie)
€ 10,- (pre-sale, incl. smoothie) / € 12,- (door, incl. smoothie)

Tickets

Genre

Tell your friends

Vroege vogels opgelet: de Sun-Up Club is terug in BIRD. De Sun-Up Club biedt de hardwerkende Rotterdammer een swingende en energieke start van de dag.

Om 6.30 uur beginnen we de party wederom met een heerlijke start-up-smoothie, om daarna tussen 7.00 en 8.00 uur de dansvloer te betreden. BIRD-resident DJ Phil Peoples zorgt voor de juiste portie ochtendvitaminen en serveert een uur lang de meest soulvolle discoclassics. Na afloop kunnen de bezoekers rustig bijkletsen met een heerlijke smoothie en een powerontbijt, om vervolgens vol nieuwe energie en creativiteit op het werk te verschijnen. Uiteraard zijn onze partners van PhysioCare weer aanwezig om de bezoekers te trakteren op een heerlijke sportmassage. Kortom, Sun-Up Club is dé plek om je werkdag met een creatieve kickstart te beginnen!

Article

Drie Manieren Om Je Dag Goed Te Beginnen

Met het goede been uit bed stappen lukt niet altijd. Gelukkig heb je nog een tweede om door te lopen naar BIRD.

View agenda

Have A Look At This

Friday 19 April

Nu Guinea

Diggin’ crates, diggin’ life: daar draait het om bij Nu Guinea! Het Napolitaanse duo is namelijk obsessed door de geschiedenis […]

Saturday 27 April

Royal Republic BIRD Rotterdam Kingsday

Royal Republic

Sit back, relax and enjoy the vibes! Royal Republic is óók dit jaar de plek waar je moet zijn op Koningsdag.

Friday 03 May

New York Transit x Radio 80000

Vanavond hebben we double the thrill. Want we koppelen onze krachten met het Duitse online radio-station Radio 80000 (a.k.a. de Operator van München).