fbpx

Wednesday 03 June 2015

Sun-Up Club

Start

6:30

Ticket prices

€ 16,- (very early BIRD, incl. breakfast en smoothie) / € 18,- (early BIRD, incl. breakfast en smoothie) / € 20,- (pre-sale, incl. breakfast en smoothie) / € 80,- (Bring A Friend, ticket voor vijf personen incl. breakfast en smoothie) / € 24,- (door, incl. breakfast en smoothie)
€ 10,- (pre-sale, incl. smoothie) / € 12,- (door, incl. smoothie)

Tickets

Genre

Tell your friends

Vroege vogels opgelet: de Sun-Up Club is terug in BIRD. De Sun-Up Club biedt de hardwerkende Rotterdammer een swingende en energieke start van de dag.

Om 6.30 uur beginnen we de party wederom met een heerlijke start-up-smoothie, om daarna tussen 7.00 en 8.00 uur de dansvloer te betreden. BIRD-resident DJ Phil Peoples zorgt voor de juiste portie ochtendvitaminen en serveert een uur lang de meest soulvolle discoclassics. Na afloop kunnen de bezoekers rustig bijkletsen met een heerlijke smoothie en een powerontbijt, om vervolgens vol nieuwe energie en creativiteit op het werk te verschijnen. Uiteraard zijn onze partners van PhysioCare weer aanwezig om de bezoekers te trakteren op een heerlijke sportmassage. Kortom, Sun-Up Club is dé plek om je werkdag met een creatieve kickstart te beginnen!

Article

Drie Manieren Om Je Dag Goed Te Beginnen

Met het goede been uit bed stappen lukt niet altijd. Gelukkig heb je nog een tweede om door te lopen naar BIRD.

View agenda

Have A Look At This

Friday 13 December

Kraak Smaak BIRD Rotterdam

Kraak & Smaak (DJ)

Op 13 december maakt BIRD zich weer op voor een hete clubavond, met achter de decks niemand minder dan Kraak & Smaak en DJ Supermarkt.

Saturday 16 November

Jayda G at BIRDfest

BIRDfest

BIRDfest biedt een totaalervaring die knuffelt met de actualiteit en flirt met traditie.

Saturday 19 October

G Love BIRD Rotterdam

G Love

Garrett Dutton, alias G. Love, is inmiddels een kwart eeuw leverancier van zonnige, makkelijk in het gehoor liggend liedjes die sluw de mosterd halen uit alle denkbare Amerikaanse muziekstromingen: blues, hiphop, jazz en funk.