fbpx

Monday 08 July

Tickets

North Sea Round Town

Sudan Archives

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 18,50
CJP: € 15,50 (pre-sale only)

Tickets

Ladies and gentlemen, we bring you Sudan Archives! Geboren in Cincinnati, Ohio leerde ze van kinds af aan de viool spelen. Maar het was de typische Soedanese fiddling (manier van vioolspelen) die haar gevoelige snaar raakte.

Door deze traditionele Noordoost-Afrikaanse muziekstijl te combineren met haar geliefde elektronische elementen is haar muziek eigen en vertrouwd, lieflijk en onvergelijkbaar. Een combinatie die Sudan Archives deze zomer op alle festivals over de hele wereld brengt… maar(!) vanavond vind je haar in BIRD – haar enige show in intieme clubsetting (we’re honored). This will be one for the books!

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door North Sea Round Town. North Sea Round Town is het fringe festival van North Sea Jazz dat neerstrijkt in Rotterdam, met het beste dat de stad te bieden heeft aan jazz, blues, soul, funk, hiphop, pop, improvisatie en crossovers. Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

NSRT_LOGO_ZW_POS
View agenda

Have A Look At This

Sunday 04 August

Lee Fields BIRD Rotterdam

Lee Fields

Lee Fields begon zijn carrière zo’n 50 jaar geleden, maar zijn schorre en tegelijkertijd tedere James Brownachtige stem is nog altijd niet weg te denken uit soul- en funkland. 

Saturday 10 August

Blijdorp BIRD Rotterdam

Blijdorp Festival

Ook BIRD trekt er op uit dit festivalseizoen en op 10 augustus strijken we neer in Blijdorp met onze eigen stage. You know it’s good!

Saturday 10 August

Detroit Swindle BIRD Rotterdam

Detroit Swindle

Na Blijdorp Festival gaan we nog lang niet naar bed! Want na zo’n hele dag bij onze BIRD-stage wil je […]