fbpx

Thursday 28 May 2015

Gratis

Homegrown

Story Arcs & Mushroom Mosis

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Met Homegrown ontdek je in een ongedwongen sfeer (met een biertje erbij!) hét geluid van morgen. De beste jonge, muzikale talenten uit Rotterdam (en verder) staan op het BIRD-podium om hun toekomstmuziek te laten horen.

Ook op deze donderdag staan er twee bands op het Homegrown-podium. Story Arcs maakt funky, melodieuze muziek met een flinke drumsound en duidelijke verhaallijnen. Met positieve songs over het leven is deze viermansformatie klaar voor de bestorming van de Nederlandse muziekscene. Mushroom Mosis begon als songwritingproject van Danny van Dien en Damani Leidsman. Bijgestaan door een volledige band is Mushroom Mosis een waar spektakel dat op het podium magische momenten weet te creëren en het publiek meeneemt op een reis van zoete jazzpop naar emotionele soulballads.

Dit concert wordt mogelijk door Popunie Live.

View agenda

Have A Look At This

Friday 19 April

Margriet Sjoerdsma at BIRD

Margriet Sjoerdsma

De afgelopen jaren veroverde Margriet Sjoerdsma Nederland met A Tribute to Eva Cassidy. Meer dan 80 keer speelde ze met […]

Saturday 20 April

MOMO X BIRD

Motel Mozaïque Festival

Ontdek tijdens Motel Mozaïque Festival de urgentste nieuwe muziek, kunst en performances op de mooiste venues en onverwachte locaties van Rotterdam.

Thursday 25 April

Judith-Hill-BIRD-Rotterdam

Judith Hill

Ladies & gentlemen, Judith Hill! Haar naam is misschien niet heel bekend, maar haar stem heb je zeker weleens gehoord. […]