fbpx

Saturday 12 September 2015

24 uur cultuur

SoulCity

w/ Sueside & Rob Manga

Start

23:00

Ticket prices

€ 7,- (pre-sale) / € 10,- (door)

Tickets

SoulCity betekent een dampende clubavond gevuld met soulclassics uit de jaren zeventig en tachtig, dansbare boogie en swingende bossa.

Denk hierbij aan de hits van James Brown, het vrolijke oeuvre van The Jackson Five en de mooiste hits van Earth Wind & Fire. Natuurlijk is er tijdens SoulCity ook ruimte voor dansbare soulmuziek van Michael Jackson, Prince, Jamiroquai, The Bahama Soul Club en Erykah Badu. En er wordt de hele avond alleen met vinyl gedraaid!

Line-up

Sueside
Rob Manga
Special guest

Dit programma is onderdeel van 24 uur cultuur, de opening van het culturele seizoen op 12 en 13 september. Kijk voor het complete programma op www.24uurcultuur.nl.
24U_logo_breed_RGB

View agenda

Have A Look At This

Thursday 14 November

Building Blocks: A Community Hang

A Community Hang:Donderdag 14 november nemen we een voorschot op BIRDfest. We ‘Celebrate The Culture’ met een speciale community talk over ‘the hang’ en het belang van een cohesieve community. Special guests vanavond zijn Lady Shaynah, Efe Erdem, Abel Marcell, Fanni Zahár, Alessandro Russo en Nello Biasini!

Thursday 14 November

Julia Zahra BIRD Rotterdam

Julia Zahra

14 november pakt BIRD uit met one of Holland’s finest: Julia Zahra. Ze brak al enkele jaren terug door en she ain’t leaving anytime soon!

Saturday 16 November

Jayda G at BIRDfest

BIRDfest

BIRDfest biedt een totaalervaring die knuffelt met de actualiteit en flirt met traditie.