Saturday 16 January 2016

Tickets

Seventies Tribute

Start

23:55

Ticket prices

€ 9,- (pre-sale) / € 12,- (door)

Flowerchildren opgelet! Na de succesvolle Eighties en Nineties Tribute starten we 2016 met een eerbetoon aan de funky jaren zeventig, het decennium van bell bottoms, Motown en TopPop.

Resident-dj’s van The Jazzjunkies, In Living Color en Tabass-co (inclusief saxofonist!) stappen in de tijdmachine met als bestemming de jaren zeventig. Gezamenlijk brengen zij een ode aan de hoogtijdagen van funk, soul, disco en afrobeat. Verwacht een uitermate funky dansavond waar een arsenaal aan original seventies-tracks en re-edits de revue passeert: James Brown, Curtis Mayfield, The Doors, Fela Kuti, Jimmy Hendrix, The Supremes, Lyn Collins, The O’Jays, Aretha Franklin, Parliament, Earth Wind & Fire, Steely Dan, The Rolling Stones, Sly and the Family Stone, Bill Withers, The Temptations en nog veel meer.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 21 March

LOHAI BIRD Rotterdam

Lohai

Hun doordachte lyrics en infectieuze melodieën vergeleken met de sound van onder meer Emily King, Lianne La Havas en Michael Kiwanuka.

Friday 22 March

Esa Williams BIRD Rotterdam

Esa

Africa is calling, you better pick up the phone! Met Transistor Rhythm brengen we je de beste afro-, disco- en […]

Friday 29 March

LIBERATION 6 YEARS BIRD

Liberation X Ancestral

Soulroots, de provider van Liberation viert vrijdag 29 maart zijn zesde verjaardag en nodigt daarvoor al zijn internationale vrienden uit. Zo is Ancestral, de wereldwijde flagship party van Ivan Diaz (en Boddhi Satva) ook van de partij!