Friday 09 October 2015

Selections

w/ Max Abysmal

Start

23:00

Ticket prices

€ 6,- (door)

Selections komt naar BIRD! Selections = de beste selectors, gevarieerde sets, geen vast genre, tweehonderd liefhebbers en alleen maar heerlijke platen! Deze eerste editie is de booth voor Max Abysmal.

Zes jaar geleden verhuisde de Australische Max Abysmal naar Amsterdam en het duurde niet lang voor hij verliefd werd op de muziek die deze stad te bieden heeft. Hoewel hij begon met house, verkent hij nu allerlei verschillende genres. Door veel tijd door te brengen bij Rush Hour en Redlight Records ontdekte hij dat er zo veel meer is dan de gebruikelijk four-to-the-floor-beats. Zijn sound bracht hem al naar grote festivals als Lowlands, Where The Wild Things Are, Bungalup en Welcome to the Future en beroemde Amsterdamse clubs als Studio80 en Canvas.

Max’ muzikaliteit is net zo uniek als zijn platencollectie en zijn sound is niet in een specifiek genre te vatten. Als we het toch proberen: experimentele chicagohouse met een boost van Afrikaanse ritmes en geluiden en een vleugje balearic.

View agenda

Have A Look At This

Friday 29 March

LIBERATION 6 YEARS BIRD

Liberation X Ancestral

Soulroots, de provider van Liberation viert vrijdag 29 maart zijn zesde verjaardag en nodigt daarvoor al zijn internationale vrienden uit. Zo is Ancestral, de wereldwijde flagship party van Ivan Diaz (en Boddhi Satva) ook van de partij!

Friday 12 April

Lefto BIRD Rotterdam

LeFtO

Dj-icoon, producer en organisator LeFtO is één van de meest toonaangevende dj’s van dit moment.

Friday 19 April

MOMO X BIRD

Motel Mozaïque Festival

Ontdek tijdens Motel Mozaïque Festival de urgentste nieuwe muziek, kunst en performances op de mooiste venues en onverwachte locaties van Rotterdam.