fbpx

Friday 09 October 2015

Selections

w/ Max Abysmal

Start

23:00

Ticket prices

€ 6,- (door)

Selections komt naar BIRD! Selections = de beste selectors, gevarieerde sets, geen vast genre, tweehonderd liefhebbers en alleen maar heerlijke platen! Deze eerste editie is de booth voor Max Abysmal.

Zes jaar geleden verhuisde de Australische Max Abysmal naar Amsterdam en het duurde niet lang voor hij verliefd werd op de muziek die deze stad te bieden heeft. Hoewel hij begon met house, verkent hij nu allerlei verschillende genres. Door veel tijd door te brengen bij Rush Hour en Redlight Records ontdekte hij dat er zo veel meer is dan de gebruikelijk four-to-the-floor-beats. Zijn sound bracht hem al naar grote festivals als Lowlands, Where The Wild Things Are, Bungalup en Welcome to the Future en beroemde Amsterdamse clubs als Studio80 en Canvas.

Max’ muzikaliteit is net zo uniek als zijn platencollectie en zijn sound is niet in een specifiek genre te vatten. Als we het toch proberen: experimentele chicagohouse met een boost van Afrikaanse ritmes en geluiden en een vleugje balearic.

View agenda

Have A Look At This

Monday 08 July

SudanArchives_JackMckain

Sudan Archives

Sudan Archives speelt deze zomer op alle festivals over de hele wereld brengt… maar(!) vanavond vind je haar in BIRD – haar enige show in intieme clubsetting (we’re honored).

Friday 12 July

Boogieball BIRD Rotterdam

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall!

Saturday 13 July

Boogieball BIRD Rotterdam

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: BoogieBall!