fbpx

Sunday 21 June 2015

Tickets

The Breakfast Club

Sanne Monster & AAPNOOTMIES

Start

15:30 (brunch: 13:00)

Ticket prices

€ 23,- (brunch en concert) / € 6,- (pre-sale, alleen concert) / € 9,- (door, alleen concert)
CJP: € 5,- (pre-sale, alleen concert) / € 8,- (door, alleen concert)

Tickets

Ervaar het ultieme zondagmiddaggevoel met The Breakfast Club in BIRD. Een huiskamer op locatie voor mensen die de week op een ontspannen manier willen afsluiten én beginnen. Je start de middag met een brunchbuffet met wisselende lekkernijen. Daarna kun je luisteren en je mee laten slepen door de warme klanken van onze singer-songwriters, souldiva’s en jazzvirtuozen. Met op deze zondag maar liefst twee acts: Sanne Monster en AAPNOOTMIES.

Sanne Monster

Sanne Monster was pas vijftien jaar toen de muziek van James Taylor haar inspireerde tot het schrijven van liedjes. Schrijven is inmiddels een noodzakelijke bezigheid voor haar geworden. Haar repertoire, vol van invloeden uit de country, blues en soul, vormt een gevarieerd geheel. De combinatie van persoonlijke verhalen en haar bijzondere stem is heel krachtig, maar ook intiem en breekbaar. Haar debuutalbum Mirage is voor een deel opgenomen in misschien wel Nederlands meest creatieve hotspot: Kytopia. Behalve ‘Keep Me Company’, dat ze met Dennis Kolen schreef, zijn alle nummers van haar hand. Op de release van dit album moeten we nog even wachten, maar ze zal ongetwijfeld al wat van haar nieuwe werk laten horen.

AAPNOOTMIES

AAPNOOTMIES is ontstaan in de achterkamer van Dinaira Scheffers, waar zij twee jaar haast als kluizenaar leefde om liedjes te schrijven. Voordat ze overstapte naar Nederlandstalige muziek maakte Dinaira nummers à la Sigur Rós, James Blake en Bon Iver. Inmiddels is het haar gelukt het Nederlands naar haar smaak om te buigen en ze heeft dan ook de perfecte balans van sound, tekst en gevoel gevonden, met als resultaat mooie, hoopvolle, kleine, bombastische, organische, kinderlijke en volwassen liedjes.

Tip

Mellow middagen in BIRD

Wist je dat we ook cooling downs aanbieden in de vorm van akoestische optredens en/of luie zondagmiddagconcerten?

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 07 May

Tourist Le MC BIRD Rotterdam

Tourist LeMC

Hiphop of toch kleinkunst? Bij Tourist LeMC wegen ze allebei even zwaar mee. De rappende troubadour uit Antwerpen staat op […]

Wednesday 29 May

Nick Mulvey BIRD Rotterdam

Nick Mulvey

De Engelse singer-songwriter Nick Mulvey komt voor een intiem solo-concert naar LantarenVenster.

Wednesday 12 June

Janna-Lagerström-at-BIRD

Janna Lagerström

Dreamy pop zo licht als een veertje en zo breekbaar als glas, dat is Janna Lagerström.