fbpx

Tuesday 24 November 2015

Tickets

Revolution in B-minor

Charl Delemarre & Josephine Zwaan

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 5,- (pre-sale & door)

Tickets

Revolution in B-Minor daagt muzikanten uit hun werk uit te kleden en terug te gaan naar de basis. Zonder opsmuk nemen ze de luisteraars mee naar waar alles begon: het liedje. Verwacht een intieme setting, een kleine bezetting, een revolutie in één akkoord. Charl Delemarre trapt de eerste editie af met zijn Nederlandstalige werk. Josephine Zwaan verzorgt het voorprogramma.

Charl Delemarre

Charl Delemarre is een jonge, gedreven singer-songwriter, die na de middelbare school zijn koffers (of rugzak) pakte voor een reis door India. Alles wat hij daar zag, hoorde, rook en proefde verwerkte hij in zijn liedjes. Inmiddels heeft hij een rugzak (of koffer) vol persoonlijke liedjes.

Josephine Zwaan

Josephine Zwaan schrijft Nederlandstalige liedjes over het leven van alledag. Persoonlijke, intieme en vooral herkenbare liedjes over kiezen, de drang om alles te begrijpen en de liefde (wat anders?).

Kindly supported by Jupiler.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 27 June

Hot 8 Brass Band

Een wereld waarin brassbands hiphop, funk en jazz samen laten komen… lijkt je dat niet geweldig? Ja? Ons ook!

Friday 28 June

BIRD Rotterdam Ntjam Rosie

Jazz Night Express

Eén trein, drie jazzpodia: 28 juni 2019 vertrekt de Jazz Night Express van Rotterdam, via Amsterdam naar hartje Berlijn. De Jazz Night Express is slapen, eten, drinken én genieten van muziek op een onvergetelijke reis naar Berlijn en weer terug.

Monday 08 July

SudanArchives_JackMckain

Sudan Archives

Sudan Archives speelt deze zomer op alle festivals over de hele wereld brengt… maar(!) vanavond vind je haar in BIRD – haar enige show in intieme clubsetting (we’re honored).