Tuesday 24 November 2015

Tickets

Revolution in B-minor

Charl Delemarre & Josephine Zwaan

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 5,- (pre-sale & door)

Revolution in B-Minor daagt muzikanten uit hun werk uit te kleden en terug te gaan naar de basis. Zonder opsmuk nemen ze de luisteraars mee naar waar alles begon: het liedje. Verwacht een intieme setting, een kleine bezetting, een revolutie in één akkoord. Charl Delemarre trapt de eerste editie af met zijn Nederlandstalige werk. Josephine Zwaan verzorgt het voorprogramma.

Charl Delemarre

Charl Delemarre is een jonge, gedreven singer-songwriter, die na de middelbare school zijn koffers (of rugzak) pakte voor een reis door India. Alles wat hij daar zag, hoorde, rook en proefde verwerkte hij in zijn liedjes. Inmiddels heeft hij een rugzak (of koffer) vol persoonlijke liedjes.

Josephine Zwaan

Josephine Zwaan schrijft Nederlandstalige liedjes over het leven van alledag. Persoonlijke, intieme en vooral herkenbare liedjes over kiezen, de drang om alles te begrijpen en de liefde (wat anders?).

Kindly supported by Jupiler.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 21 March

LOHAI BIRD Rotterdam

Lohai

Hun doordachte lyrics en infectieuze melodieën vergeleken met de sound van onder meer Emily King, Lianne La Havas en Michael Kiwanuka.

Friday 29 March

LIBERATION 6 YEARS BIRD

Liberation X Ancestral

Soulroots, de provider van Liberation viert vrijdag 29 maart zijn zesde verjaardag en nodigt daarvoor al zijn internationale vrienden uit. Zo is Ancestral, de wereldwijde flagship party van Ivan Diaz (en Boddhi Satva) ook van de partij!

Friday 05 April

Garden Of BIRD Rotterdam

Garden of BIRD

Eindelijk is het weer zover! BIRD opent wederom de deuren van zijn voortuin: Garden of BIRD. Van dinsdag t/m zondag kun je bij mooi weer binnenwandelen en alle onbeantwoorde e-mails, to-do-lijsten en appjes van je af laten glijden.