Thursday 10 March 2016

Tickets

Revolution In B-Minor

Sue The Night (solo) & RAVVEL

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 5,-

Revolution in B-Minor daagt muzikanten uit hun werk uit te kleden en terug te gaan naar de basis. Zonder opsmuk nemen ze de luisteraars mee naar waar alles begon: het liedje. Verwacht een intieme setting, een kleine bezetting, een revolutie in één akkoord. Met deze editie Sue The Night en RAVVEL.

Sue The Night ken je misschien als 3FM Serious Talent, van haar vele bezoeken aan De Wereld Draait Door of de indrukwekkende lijst met festivals waarop ze te bewonderen was het afgelopen jaar. Op debuutalbum MOSAIC vind je een bekende sound die teruggrijpt naar de classics – denk aan Blondie, Arcade Fire en Fleetwood Mac – maar die toch eigen en vernieuwend is. Met haar krachtige stem en dromerige gitaarpartijen brengt Sue The Night zware, vaak actuele onderwerpen in kleurrijke muzikale verpakking. Speciaal voor Revolution in B-Minor speelt ze een intieme set in BIRD.

Het Rotterdams/Antwerpse mysterie RAVVEL scoorde in 2015 nog triple platinum met ‘Wide Eyes’, een samenwerking met het Noorse dj-duo Broiler. Laat je betoveren door haar duistere elektronische sound, live in de huiskamer van Revolution in B-Minor.

Kindly supported by Jupiler

 

 

Interview

De huiskamerrevolutie

Met Revolution in B-Minor komen bijzondere acts thuis in BIRD. In kleine bezetting en intieme setting presenteren ze hun liedjes […]

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 07 May

Tourist Le MC BIRD Rotterdam

Tourist LeMC

Hiphop of toch kleinkunst? Bij Tourist LeMC wegen ze allebei even zwaar mee. De rappende troubadour uit Antwerpen staat op […]

Wednesday 29 May

Nick Mulvey BIRD Rotterdam

Nick Mulvey

De Engelse singer-songwriter Nick Mulvey komt voor een intiem solo-concert naar LantarenVenster.

Friday 12 July

Boogieball BIRD Rotterdam

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall!