fbpx

Thursday 10 March 2016

Tickets

Revolution In B-Minor

Sue The Night (solo) & RAVVEL

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 5,-

Tickets

Revolution in B-Minor daagt muzikanten uit hun werk uit te kleden en terug te gaan naar de basis. Zonder opsmuk nemen ze de luisteraars mee naar waar alles begon: het liedje. Verwacht een intieme setting, een kleine bezetting, een revolutie in één akkoord. Met deze editie Sue The Night en RAVVEL.

Sue The Night ken je misschien als 3FM Serious Talent, van haar vele bezoeken aan De Wereld Draait Door of de indrukwekkende lijst met festivals waarop ze te bewonderen was het afgelopen jaar. Op debuutalbum MOSAIC vind je een bekende sound die teruggrijpt naar de classics – denk aan Blondie, Arcade Fire en Fleetwood Mac – maar die toch eigen en vernieuwend is. Met haar krachtige stem en dromerige gitaarpartijen brengt Sue The Night zware, vaak actuele onderwerpen in kleurrijke muzikale verpakking. Speciaal voor Revolution in B-Minor speelt ze een intieme set in BIRD.

Het Rotterdams/Antwerpse mysterie RAVVEL scoorde in 2015 nog triple platinum met ‘Wide Eyes’, een samenwerking met het Noorse dj-duo Broiler. Laat je betoveren door haar duistere elektronische sound, live in de huiskamer van Revolution in B-Minor.

Kindly supported by Jupiler

 

 

Interview

De huiskamerrevolutie

Met Revolution in B-Minor komen bijzondere acts thuis in BIRD. In kleine bezetting en intieme setting presenteren ze hun liedjes […]

View agenda

Have A Look At This

Monday 08 July

SudanArchives_JackMckain

Sudan Archives

Sudan Archives speelt deze zomer op alle festivals over de hele wereld brengt… maar(!) vanavond vind je haar in BIRD – haar enige show in intieme clubsetting (we’re honored).

Monday 26 August

Yola BIRD Rotterdam

Yola

Counrty en blues op z’n rauwst en dus mooist

Wednesday 13 November

Injury Reserve

Jazzy beats, gritty bangers en witty wordplay: hiphop-trio extraordinaire Injury Reserve komt naar BIRD! Woensdag 13 november spring je head-first in hun […]