Wednesday 30 December 2015

Gratis

R&B Karaoke

Goodbye 2015

Start

21:00

Ticket prices

Genre

Gratis

2015 was een prachtig r&b-karaokejaar met sessies tijdens Bungalup, Waterkant Amsterdam, Aloha Bar en festivals als Appelsap en Encore. Het jaar kan dan ook niet afgesloten worden zonder nog een keer alle sterren (jijzelf) uit te nodigen… and what better place than BIRD?

Kies alvast je klassiekers, oefen voor de spiegel en drink je gemberthee. Op 30 december zingen we met R&B Karaoke Soundsystem 2015 vaarwel en 2016 tegemoet.

Pizza’s

Zingen uit volle borst gaat niet op een lege maag. Daarom kosten pizza’s op deze avond slechts € 10,-.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 21 March

LOHAI BIRD Rotterdam

Lohai

Hun doordachte lyrics en infectieuze melodieën vergeleken met de sound van onder meer Emily King, Lianne La Havas en Michael Kiwanuka.

Friday 29 March

LIBERATION 6 YEARS BIRD

Liberation X Ancestral

Soulroots, de provider van Liberation viert vrijdag 29 maart zijn zesde verjaardag en nodigt daarvoor al zijn internationale vrienden uit. Zo is Ancestral, de wereldwijde flagship party van Ivan Diaz (en Boddhi Satva) ook van de partij!

Friday 05 April

Garden Of BIRD Rotterdam

Garden of BIRD

Eindelijk is het weer zover! BIRD opent wederom de deuren van zijn voortuin: Garden of BIRD. Van dinsdag t/m zondag kun je bij mooi weer binnenwandelen en alle onbeantwoorde e-mails, to-do-lijsten en appjes van je af laten glijden.