fbpx

Friday 17 July 2015

Tickets

360 Degrees

Pender Street Steppers

Start

23:00

Ticket prices

€ 7,- (early BIRD) / € 10,- (pre-sale + door)

Tickets

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook regelmatig uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en elektronica gemaakt worden. Voor de zomereditie hebben we Liam Butler en Jack J., oftewel de Pender Street Steppers, te gast.

De afgelopen jaren zijn de Pender Steet Steppers (ook wel bekend onder de aliassen “de Steppers” of gewoon “PSS”) uitgegroeid tot dé vertegenwoordigers van de bruisende housescene van Vancouver. Het productie- en dj-duo bestaat uit Liam Butler en Jack J. Hun muzikale debuut bestond uit een cassette op het Mood Hut Cassettes-label: Life in The Zone. Deze tape bevat tracks die door labels als het legendarische PPU uit Washington DC en Vancouvers Mood Hut Records zijn opgepikt en uitgebracht op vinyl. De opnames zijn inmiddels stuk voor stuk collectors items en maakten de Pender Street Steppers bekend over de hele wereld. Door online magazine XLR8 werden ze onlangs nog verkozen tot dé muzikale talenten van 2015.

Met de Pender Street Steppers achter de draaitafels kun je diepe house, Canadese disco en jazz-funk voor op de dansvloer verwachten. Voordat de Pender Street Steppers hun set beginnen warmt 360 Degrees-resident Thelonious de zaal op met een mix van disco, soul, boogie, afro en house.

View agenda

Have A Look At This

Friday 19 April

Nu Guinea

Diggin’ crates, diggin’ life: daar draait het om bij Nu Guinea! Het Napolitaanse duo is namelijk obsessed door de geschiedenis […]

Saturday 27 April

Royal Republic BIRD Rotterdam Kingsday

Royal Republic

Sit back, relax and enjoy the vibes! Royal Republic is óók dit jaar de plek waar je moet zijn op Koningsdag.

Friday 03 May

New York Transit x Radio 80000

Vanavond hebben we double the thrill. Want we koppelen onze krachten met het Duitse online radio-station Radio 80000 (a.k.a. de Operator van München).