fbpx

Wednesday 13 February

LantarenVenster & BIRD present:

Oi Va Voi

at LantarenVenster

Start

20:30 (doors: 19:30)

Ticket prices

€ 23,50 (pre-sale) / € 22,- (door)

Tickets

Genre

Tell your friends

Westerse popmelodieën met Joodse en Oost-Europese roots, een vleugje dance, rock en electronica: Oi Va Voi mengt het allemaal tot een exotische en unieke – maar toch toegankelijke – sound. Na een lange streak van uitverkochte shows in Nederland & beyond was het even rustig rond de band, maar vanavond brengen ze hun eigentijdse en originele Klezmer naar BIRD. Oi Va Voi! Oftewel: Oh, dear God!

De voormalige band van KT Tunstall klinkt op hun laatste album Memory Drop vertrouwd als altijd, maar ook frisser, bigger en better. Dynamische ritmes en catchy Westerse melodieën gaan namelijk perfect samen met het Joodse en Oost-Europese erfgoed van de groep. Deze formule heeft Oi Va Voi de laatste jaren een ijzersterke live-reputatie opgeleverd: zéker na het afbreken van de Alpha-tent op Lowlands. Niet doorvertellen (of wel…), maar de nieuwe live-shows van Oi Va Voi beloven deze reputatie meer dan waar te maken!

Line-up

Josh Breslaw: drums
Steve Levi: clarinet, vocals
Dave Orchant: trumpet
Michael Vinaver: guitar

https://open.spotify.com/album/1MkeEI1dkmaRLwhHf87WJv

View agenda

Have A Look At This

Friday 13 December

Kraak Smaak BIRD Rotterdam

Kraak & Smaak (DJ)

Op 13 december maakt BIRD zich weer op voor een hete clubavond, met achter de decks niemand minder dan Kraak & Smaak en DJ Supermarkt.

Saturday 30 November

Tabitha BIRD Rotterdam

Tabitha

In 2017 speelde Tabitha zich plots in de kijker op het album Rémi van Ronnie Flex. Met ‘Is Dit Over?’ […]

Saturday 26 October

Diggy Dex BIRD Rotterdam

Diggy Dex

Koen Jansen begon zijn loopbaan als lid van de rapformatie De Amersfoortse Coöperatie (D.A.C.). In 2006 ging Dex op solopad, waardoor hij zijn veelzijdigheid als artiest verder kon etaleren met albums als Verhalen Vanuit De Sofa en Mayonaise Voor De Ziel.