Sunday 27 September 2015

Ntjam Rosie’s Acoustic Sunday

Start

15:30 (doors: 15:00)

Ticket prices

€ 12,- (pre-sale & door)

Deze zondagmiddag is de eerste editie van een nieuwe reeks akoestische concerten met Ntjam Rosie in de hoofdrol: Ntjam Rosie’s Acoustic Sunday. Bijgestaan door een kruk, een mic en een gitaar zal de zangeres BIRD vullen met haar pure en onvermengde soul en gospel. Oftewel: telefoons uit, inner peace aan.

Winning combo

Afgelopen februari verscheen alweer het vierde studio-album van Ntjam Rosie, The One. Verkende ze op voorganger At The Back Of Beyond nog haar poppy kant, met The One keert ze terug naar haar roots: soul, jazz, gospel en Afrikaanse klanken. Met deze winning combo brak ze zeven jaar geleden door. En hoe! Inmiddels kan ze terugkijken op optredens op North Sea Jazz Festival en in het voorprogramma van Jesse Boykins III, nominaties voor de Edison Jazzism publieksprijs en toers door China, Korea, Turkije, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Terug naar de essentie

Ondanks de successen van haar haar volledig uitgewerkte nummers kon ze het verlangen naar een puurdere presentatie van haar muziek niet onderdrukken. Om dit te verwezenlijken ging ze op zoek naar een intieme locatie en kwam (gelukkig) uit bij BIRD. Hier zal ze, alleen bijgestaan door een gitarist, het publiek voorzien van heilzame soul- en gospeltunes.

Ntjam Rosie

View agenda

Have A Look At This

Friday 02 October

Karsu

In een paar jaar tijd van serveerster-slash-pianiste in het restaurant van haar vader naar het legendarische podium van de Carnegie […]

Friday 18 December

Sarah-Jane

Sarah-Jane trad tot voor kort op als achtergrondzangeres voor onder anderen Glennis Grace, Sabrina Starke, Rita Marley en Berget Lewis. […]

Article

Soulsisters die je niet mag missen

Do you like sweet soul music? De komende tijd vind je in BIRD een wonderschone selectie van de beste soulstemmen.