fbpx

Sunday 20 March 2016

Ntjam Rosie’s Acoustic Sunday

Rosie's BIRDday Bash

Start

15:30 (doors: 15:00)

Ticket prices

€ 12,- (pre-sale & door)

Tickets

Tijdens deze editie van Ntjam Rosie’s Acoustic Sunday viert Ntjam haar verjaardag (en iedereen is uitgenodigd). Net als de vorige edities laat ze zich vergezellen door een kruk, een mic en een gitaar, maar speciaal voor haar verjaardag neemt ze de Gambiaanse kora-speler Lamin Kuyateh mee. Dompel je onder in Ntjams pure soul en gospel. Oftewel: telefoons uit, inner peace aan.

Winning combo

Vorig jaar verscheen alweer het vierde studio-album van Ntjam Rosie, The One. Verkende ze op voorganger At The Back Of Beyond nog haar poppy kant, met The One keert ze terug naar haar roots: soul, jazz, gospel en Afrikaanse klanken. Met deze winning combo brak ze zeven jaar geleden door. En hoe! Inmiddels kan ze terugkijken op optredens op North Sea Jazz Festival en in het voorprogramma van Jesse Boykins III, nominaties voor de Edison Jazzism publieksprijs en toers door China, Korea, Turkije, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Terug naar de essentie

Ondanks de successen van haar haar volledig uitgewerkte nummers kon ze het verlangen naar een puurdere presentatie van haar muziek niet onderdrukken. Om dit te verwezenlijken ging ze op zoek naar een intieme locatie en kwam (gelukkig) uit bij BIRD. Hier zal ze, bijgestaan door een gitarist en kora-speler Lamin Kuyateh, het publiek voorzien van heilzame soul- en gospeltunes.

Ntjam Rosie

View agenda

Have A Look At This

Saturday 24 August

Dansavond Beyonce vs Rihanna BIRD Hofbogen

Beyoncé vs Rihanna

Een tribute aan deze twee female powerhouses kon niet lang uitblijven, so here we go!

Friday 18 October

Andreya Triana

‘Faith, focus and belief’ schreef Andreya Triana jaren geleden op een vel papier dat ze boven haar bed hing. Die […]

Saturday 19 October

G Love BIRD Rotterdam

G Love

Garrett Dutton, alias G. Love, is inmiddels een kwart eeuw leverancier van zonnige, makkelijk in het gehoor liggend liedjes die sluw de mosterd halen uit alle denkbare Amerikaanse muziekstromingen: blues, hiphop, jazz en funk.