fbpx

Sunday 20 March 2016

Tickets

Ntjam Rosie’s Acoustic Sunday

Rosie's BIRDday Bash

Start

15:30 (doors: 15:00)

Ticket prices

€ 12,- (pre-sale & door)

Tickets

Tijdens deze editie van Ntjam Rosie’s Acoustic Sunday viert Ntjam haar verjaardag (en iedereen is uitgenodigd). Net als de vorige edities laat ze zich vergezellen door een kruk, een mic en een gitaar, maar speciaal voor haar verjaardag neemt ze de Gambiaanse kora-speler Lamin Kuyateh mee. Dompel je onder in Ntjams pure soul en gospel. Oftewel: telefoons uit, inner peace aan.

Winning combo

Vorig jaar verscheen alweer het vierde studio-album van Ntjam Rosie, The One. Verkende ze op voorganger At The Back Of Beyond nog haar poppy kant, met The One keert ze terug naar haar roots: soul, jazz, gospel en Afrikaanse klanken. Met deze winning combo brak ze zeven jaar geleden door. En hoe! Inmiddels kan ze terugkijken op optredens op North Sea Jazz Festival en in het voorprogramma van Jesse Boykins III, nominaties voor de Edison Jazzism publieksprijs en toers door China, Korea, Turkije, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Terug naar de essentie

Ondanks de successen van haar haar volledig uitgewerkte nummers kon ze het verlangen naar een puurdere presentatie van haar muziek niet onderdrukken. Om dit te verwezenlijken ging ze op zoek naar een intieme locatie en kwam (gelukkig) uit bij BIRD. Hier zal ze, bijgestaan door een gitarist en kora-speler Lamin Kuyateh, het publiek voorzien van heilzame soul- en gospeltunes.

Ntjam Rosie

View agenda

Have A Look At This

Thursday 27 June

Hot 8 Brass Band

Een wereld waarin brassbands hiphop, funk en jazz samen laten komen… lijkt je dat niet geweldig? Ja? Ons ook!

Friday 28 June

BIRD Rotterdam Ntjam Rosie

Jazz Night Express

Eén trein, drie jazzpodia: 28 juni 2019 vertrekt de Jazz Night Express van Rotterdam, via Amsterdam naar hartje Berlijn. De Jazz Night Express is slapen, eten, drinken én genieten van muziek op een onvergetelijke reis naar Berlijn en weer terug.

Monday 08 July

SudanArchives_JackMckain

Sudan Archives

Sudan Archives speelt deze zomer op alle festivals over de hele wereld brengt… maar(!) vanavond vind je haar in BIRD – haar enige show in intieme clubsetting (we’re honored).