Sunday 20 March 2016

Tickets

Ntjam Rosie’s Acoustic Sunday

Rosie's BIRDday Bash

Start

15:30 (doors: 15:00)

Ticket prices

€ 12,- (pre-sale & door)

Tijdens deze editie van Ntjam Rosie’s Acoustic Sunday viert Ntjam haar verjaardag (en iedereen is uitgenodigd). Net als de vorige edities laat ze zich vergezellen door een kruk, een mic en een gitaar, maar speciaal voor haar verjaardag neemt ze de Gambiaanse kora-speler Lamin Kuyateh mee. Dompel je onder in Ntjams pure soul en gospel. Oftewel: telefoons uit, inner peace aan.

Winning combo

Vorig jaar verscheen alweer het vierde studio-album van Ntjam Rosie, The One. Verkende ze op voorganger At The Back Of Beyond nog haar poppy kant, met The One keert ze terug naar haar roots: soul, jazz, gospel en Afrikaanse klanken. Met deze winning combo brak ze zeven jaar geleden door. En hoe! Inmiddels kan ze terugkijken op optredens op North Sea Jazz Festival en in het voorprogramma van Jesse Boykins III, nominaties voor de Edison Jazzism publieksprijs en toers door China, Korea, Turkije, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Terug naar de essentie

Ondanks de successen van haar haar volledig uitgewerkte nummers kon ze het verlangen naar een puurdere presentatie van haar muziek niet onderdrukken. Om dit te verwezenlijken ging ze op zoek naar een intieme locatie en kwam (gelukkig) uit bij BIRD. Hier zal ze, bijgestaan door een gitarist en kora-speler Lamin Kuyateh, het publiek voorzien van heilzame soul- en gospeltunes.

Ntjam Rosie

View agenda

Have A Look At This

Thursday 21 March

LOHAI BIRD Rotterdam

Lohai

Hun doordachte lyrics en infectieuze melodieën vergeleken met de sound van onder meer Emily King, Lianne La Havas en Michael Kiwanuka.

Friday 29 March

LIBERATION 6 YEARS BIRD

Liberation X Ancestral

Soulroots, de provider van Liberation viert vrijdag 29 maart zijn zesde verjaardag en nodigt daarvoor al zijn internationale vrienden uit. Zo is Ancestral, de wereldwijde flagship party van Ivan Diaz (en Boddhi Satva) ook van de partij!

Friday 05 April

Garden Of BIRD Rotterdam

Garden of BIRD

Eindelijk is het weer zover! BIRD opent wederom de deuren van zijn voortuin: Garden of BIRD. Van dinsdag t/m zondag kun je bij mooi weer binnenwandelen en alle onbeantwoorde e-mails, to-do-lijsten en appjes van je af laten glijden.