fbpx

Thursday 28 February

Gratis

BIRDsessions

Nomad Kings

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

BIRDsessions, onze weekly hang, is dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers. Doorgewinterde pro’s en prille talenten ontmoeten elkaar in de pit en vermorzelen al improviserend barrières, verschillen, labels en genres. Doe je mee?

Ambient vind je in verschillende kleuren en gedaanten. Andrea Leone, Tarang Poddar, Jonathan Ho en Cem Karayalcin stellen met hun jazz-electronica en wereldgeluiden een nieuw palet samen. Ze laten zich graag uitdagen door ongebruikelijke set-ups, zoals die van vanavond waarin je de tabla vindt, een Indiaas instrument dat je nauwelijks hoort in Westerse muziek.

De BIRDsessions van februari worden gehost door trompettist Daniel Clason.

Line-up

Andrea Leone: sax
Tarang Poddar: tabla
Jonathan Ho: bass
Cem Karayalcin: guitar
Daniel Clason: trumpet/keyboard

View agenda

Have A Look At This

Friday 19 April

MOMO X BIRD

Motel Mozaïque Festival

Ontdek tijdens Motel Mozaïque Festival de urgentste nieuwe muziek, kunst en performances op de mooiste venues en onverwachte locaties van Rotterdam.

Friday 19 April

Margriet Sjoerdsma at BIRD

Margriet Sjoerdsma

De afgelopen jaren veroverde Margriet Sjoerdsma Nederland met A Tribute to Eva Cassidy. Meer dan 80 keer speelde ze met […]

Friday 19 April

Nu Guinea

Diggin’ crates, diggin’ life: daar draait het om bij Nu Guinea! Het Napolitaanse duo is namelijk obsessed door de geschiedenis […]