Saturday 17 March

New Orleans Soul Food Night

Start

18:00

Ticket prices

€ 42,- (pre-sale) / € 45,- (door)

Tickets zijn inclusief food, live-muziek en afterparty

Genre

In samenwerking met Smokey Goodness brengt BIRD een eerbetoon aan de swingende keuken van New Orleans. Dus neem plaats aan onze lange tafels voor een avond vol shared dining, brassmuziek, Ole Smoky Moonshine en natuurlijk de beste soulfoodklassiekers uit de smoker.

Denk hierbij o.a. aan traag gegaarde southern style BBQ-ribs met smokey big powder rub, brisket (puntborst van het rund) met Smokey Goodness’ beefalicious BBQ-rub (met o.a. koffie, cacao en paprika) warmgekookte zalmzijdes, cornbread, sweet potato, cole slaw en macaroni & cheese en nog veel meer.

Let op: het wordt een vlezige avond dus helaas zijn er weinig tot geen geen vega(n) opties on the smoker.

Na afloop schuiven we de tafels aan de kant en kun je alle calorieën er weer afdansen tijdens In Living Color, de beste muziek van de afgelopen drie decennia in beeld en geluid.

View agenda

Have A Look At This

Friday 08 June

Byron The Aquarius BIRD Rotterdam

Byron the Aquarius

Diggin’ Deeper brengt je een combinatie van Rotterdams talent en verfrissende artiesten uit het binnen- of buitenland. Met house als muzikaal […]

Saturday 23 June

360 Degrees w/ Antal, Sassy J & Mafalda

Antal & Sassy J

Get ready voor een avond vol house, disco, soul, funk, afro en broken-beat! Zaterdag 23 juni is 360 Degrees back […]

Thursday 28 June

Lalah_Hathaway_BIRD_Rotterdam

Lalah Hathaway

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door North Sea Round Town. North Sea Round Town is het fringe festival van North Sea […]