Friday 20 May 2016

All Eyes On:

Mr. Scruff

Start

23:00

Ticket prices

Toegang: € 10,- (early BIRD) / € 16,- (pre-sale)

All Eyes On is een clubavond met hiphop, funk, beats en elektronica als muzikale roots. De afgelopen jaren bracht All Eyes On artiesten als The Gaslamp Killer, Tuxedo, J-Rocc, LeFtO en Dego naar Rotterdam. Voor deze editie vliegt dj, cartoonist én theedrinker Mr. Scruff naar Rotterdam.

Het begint een traditie te worden! Na geweldige sets in 2013, 2014 en 2015 doet Mr. Scruff BIRD voor de vierde keer aan (he loves us!). En weer wordt het een marathonset van zes uur waarin hij je meeneemt langs de meest uiteenlopende genres: soul, hiphop, jazz, reggae, dubstep, latin, ska, disco, house, breaks, soundtracks, elektro-funk en een groot aantal andere bijzondere platen die in geen enkele categorie passen.

Mr. Scruff

Playlist

A Match Made in Heaven

Quantic en Mr. Scruff: Deze maand staan ze allebei in BIRD en om je alvast in de mood te brengen, hebben we hun collabs hier voor je op een rijtje gezet.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 09 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival gloort aan de horizon en dus ook BoogieBall. Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen […]

Friday 10 June

Nightmares on Wax

 

Saturday 21 May

Sadar Bahar

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook regelmatig uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en […]