fbpx

Saturday 11 April 2015

Tickets

All Eyes On:

Mr. Scruff

Start

23:00

Ticket prices

Toegang: € 10,- (early BIRD) / € 15,- (pre-sale)

Tickets

All Eyes On is een clubavond die geheel in het teken staat van het muzikale verleden en de muzikale toekomst, maar ook warmte, dansen en bezweet naar huis gaan. Een concept waarbij zowel J Dilla, Erykah Badu, Frank Ocean als Floating Points, Theo Parrish, Joy Orbinson en James Brown gebroederlijk voorbijkomen.

Vanavond zijn alle ogen gericht op Mr Scruff: dj, cartoonist en theedrinker. Dit is inmiddels de derde keer deze grootheid Rotterdam aandoet. Wederom word het een marathonset van zes uur waarbij Scruff je meeneemt op een reis langs de meest uiteenlopende genres als soul, hiphop, jazz, reggae, dubstep, latin, ska, disco, house, breaks, soundtracks, elektro-funk en een groot aantal andere bijzondere platen die niet in één categorie passen.

Ticketlink for international guests and/or guests without a Dutch bank account: here

Interview

In gesprek met: All Eyes On & 360 Degrees

We voelden de man achter All Eyes On en 360 Degrees, Guido van Dieren, aan de tand over zijn vrijdagavondparties.

Mr. Scruff

View agenda

Have A Look At This

Friday 19 April

Margriet Sjoerdsma at BIRD

Margriet Sjoerdsma

De afgelopen jaren veroverde Margriet Sjoerdsma Nederland met A Tribute to Eva Cassidy. Meer dan 80 keer speelde ze met […]

Saturday 20 April

MOMO X BIRD

Motel Mozaïque Festival

Ontdek tijdens Motel Mozaïque Festival de urgentste nieuwe muziek, kunst en performances op de mooiste venues en onverwachte locaties van Rotterdam.

Friday 03 May

Adrian Younge Ali Shaheed Muhammad

Adrian Younge & Ali Shaheed Muhammad

A Tribe Called Quest’s Ali Shaheed Muhammad and composer Adrian Younge bringt their Luke Cage-inspired tunes to BIRD in Rotterdam.