Friday 09 November 2018

Sold Out

LANTARENVENSTER, MOTEL MOZAIQUE, ROTOWN & BIRD PRESENT

Mahalia

In LantarenVenster
Support: Poppy Ajudha

Start

20:15 (doors: 19:30)

Ticket prices

€ 16,50 (pre-sale) / € 15,- (door)

Genre

Vrijdag 9 november zegent singer-songwriter Mahalia LantarenVenster met haar magische mix van soul en r&b. Als tiener kon ze al aardig wat van haar bucketlist afstrepen. Zo pakte ze met haar track ‘Sober’ meer dan 3 miljoen streams op Spotify, dook ze de studio in met Rudimental en verzorgde ze de support van Ed Sheeran (om daarna backstage te jammen). Nu, in 2018 is Mahalia eindelijk klaar voor het grotere werk, te beginnen met de debuutplaat Diary Of Me: diamanten soulpop met een ontwapenend ongepolijst randje. En eindigend met haar show in LantarenVenster op vrijdag 9 november.

Support: Poppy Ajudha

View agenda

Have A Look At This

Thursday 21 March

LOHAI BIRD Rotterdam

Lohai

Hun doordachte lyrics en infectieuze melodieën vergeleken met de sound van onder meer Emily King, Lianne La Havas en Michael Kiwanuka.

Friday 29 March

LIBERATION 6 YEARS BIRD

Liberation X Ancestral

Soulroots, de provider van Liberation viert vrijdag 29 maart zijn zesde verjaardag en nodigt daarvoor al zijn internationale vrienden uit. Zo is Ancestral, de wereldwijde flagship party van Ivan Diaz (en Boddhi Satva) ook van de partij!

Friday 05 April

Garden Of BIRD Rotterdam

Garden of BIRD

Eindelijk is het weer zover! BIRD opent wederom de deuren van zijn voortuin: Garden of BIRD. Van dinsdag t/m zondag kun je bij mooi weer binnenwandelen en alle onbeantwoorde e-mails, to-do-lijsten en appjes van je af laten glijden.