fbpx

Friday 09 November 2018

Sold Out

LANTARENVENSTER, MOTEL MOZAIQUE, ROTOWN & BIRD PRESENT

Mahalia

In LantarenVenster
Support: Poppy Ajudha

Start

20:15 (doors: 19:30)

Ticket prices

€ 16,50 (pre-sale) / € 15,- (door)

Sold Out

Genre

Tell your friends

Vrijdag 9 november zegent singer-songwriter Mahalia LantarenVenster met haar magische mix van soul en r&b. Als tiener kon ze al aardig wat van haar bucketlist afstrepen. Zo pakte ze met haar track ‘Sober’ meer dan 3 miljoen streams op Spotify, dook ze de studio in met Rudimental en verzorgde ze de support van Ed Sheeran (om daarna backstage te jammen). Nu, in 2018 is Mahalia eindelijk klaar voor het grotere werk, te beginnen met de debuutplaat Diary Of Me: diamanten soulpop met een ontwapenend ongepolijst randje. En eindigend met haar show in LantarenVenster op vrijdag 9 november.

Support: Poppy Ajudha

View agenda

Have A Look At This

Thursday 27 June

Hot 8 Brass Band

Een wereld waarin brassbands hiphop, funk en jazz samen laten komen… lijkt je dat niet geweldig? Ja? Ons ook!

Friday 28 June

BIRD Rotterdam Ntjam Rosie

Jazz Night Express

Eén trein, drie jazzpodia: 28 juni 2019 vertrekt de Jazz Night Express van Rotterdam, via Amsterdam naar hartje Berlijn. De Jazz Night Express is slapen, eten, drinken én genieten van muziek op een onvergetelijke reis naar Berlijn en weer terug.

Monday 08 July

SudanArchives_JackMckain

Sudan Archives

Sudan Archives speelt deze zomer op alle festivals over de hele wereld brengt… maar(!) vanavond vind je haar in BIRD – haar enige show in intieme clubsetting (we’re honored).