fbpx

Friday 01 April 2016

Future Sessions x Jägertales

Machine

Record Sleeve Expo

Start

22:00

Ticket prices

Invite only

Genre

  Tell your friends

  In deze koude maanden zoeken BIRD en Jägermeister elkaar op onder de naam JÄGERTALES. JÄGERTALES zijn verhalen over stadscultuur die voor velen onbekend zijn. Anekdotes, vergeten legendes en onbekende ingrediënten die uiteindelijk de identiteit van een stad bepalen.

  In samenwerking met Future Sessions presenteert JÄGERTALES een unieke record sleeve expo van het toonaangevende ontwerpbureau MACHINE. Met ruim veertig platenhoezen van o.a. Kindred Spirits, Beat Dimensions, CLONE en artiesten als Peven Everett, Jungle by Night, Carl Craig en Tom Trago.

  Machine staat bekend om zijn cutting edge illustraties en designs, vj-optredens, het boek Designed by Machine (2009) en talloze wereldwijde tentoonstellingen. Het bureau is voortgekomen uit DEPT, een van de meest invloedrijke designers van de Nederlandse club- en muziekscene. Zo waren zij o.a. verantwoordelijk voor de huisstijl van de legendarische club Roxy. De visuele stijl van Machine laat zich omschrijven als een mix van design, illustratie en typografie. Hun klantenbestand bestaat uit o.a.: Nike, MTV, Patta, Welcome to the Future, Kindred Spirits Records en Paradiso Amsterdam.

  De opening van de expositie vindt plaats voorafgaand aan Future Sessions en is slechts toegankelijk voor een beperkt aantal bezoekers. Meld je hier aan:

  Powered by Typeform

  Line-up

  Peter Groovin
  Mark the Machine

  View agenda

  Have A Look At This

  Saturday 16 November

  Jayda G at BIRDfest

  BIRDfest

  BIRDfest biedt een totaalervaring die knuffelt met de actualiteit en flirt met traditie.

  Saturday 26 October

  Diggy Dex BIRD Rotterdam

  Diggy Dex

  Koen Jansen begon zijn loopbaan als lid van de rapformatie De Amersfoortse Coöperatie (D.A.C.). In 2006 ging Dex op solopad, waardoor hij zijn veelzijdigheid als artiest verder kon etaleren met albums als Verhalen Vanuit De Sofa en Mayonaise Voor De Ziel.

  Saturday 30 November

  Tabitha BIRD Rotterdam

  Tabitha

  In 2017 speelde Tabitha zich plots in de kijker op het album Rémi van Ronnie Flex. Met ‘Is Dit Over?’ […]