Friday 01 April 2016

Future Sessions x Jägertales

Machine

Record Sleeve Expo

Start

22:00

Ticket prices

Invite only

Genre

  In deze koude maanden zoeken BIRD en Jägermeister elkaar op onder de naam JÄGERTALES. JÄGERTALES zijn verhalen over stadscultuur die voor velen onbekend zijn. Anekdotes, vergeten legendes en onbekende ingrediënten die uiteindelijk de identiteit van een stad bepalen.

  In samenwerking met Future Sessions presenteert JÄGERTALES een unieke record sleeve expo van het toonaangevende ontwerpbureau MACHINE. Met ruim veertig platenhoezen van o.a. Kindred Spirits, Beat Dimensions, CLONE en artiesten als Peven Everett, Jungle by Night, Carl Craig en Tom Trago.

  Machine staat bekend om zijn cutting edge illustraties en designs, vj-optredens, het boek Designed by Machine (2009) en talloze wereldwijde tentoonstellingen. Het bureau is voortgekomen uit DEPT, een van de meest invloedrijke designers van de Nederlandse club- en muziekscene. Zo waren zij o.a. verantwoordelijk voor de huisstijl van de legendarische club Roxy. De visuele stijl van Machine laat zich omschrijven als een mix van design, illustratie en typografie. Hun klantenbestand bestaat uit o.a.: Nike, MTV, Patta, Welcome to the Future, Kindred Spirits Records en Paradiso Amsterdam.

  De opening van de expositie vindt plaats voorafgaand aan Future Sessions en is slechts toegankelijk voor een beperkt aantal bezoekers. Meld je hier aan:

  Powered by Typeform

  Line-up

  Peter Groovin
  Mark the Machine

  View agenda

  Have A Look At This

  Saturday 11 April

  Mr. Scruff

  All Eyes On is een clubavond die geheel in het teken staat van het muzikale verleden en de muzikale toekomst, […]

  Saturday 09 July

  BoogieBall

  North Sea Jazz Festival gloort aan de horizon en dus ook BoogieBall. Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen […]

  Wednesday 27 April

  Royal Republic

  Royal Republic is dé plek waar je moet zijn op Koningsdag. Op Station Hofplein komen BIRD, CLONE, 360 Degrees, Broodrooster, […]