Friday 19 June 2015

Tickets

Liberation

w/ Djeff Afrozila & Shimza

Start

23:00

Ticket prices

€ 10,- (pre-sale) / € 15,- (door)

Genre

Liberation is terug voor een welverdiende portie afrohouse, in niet één maar twee zalen. De afgelopen twee jaar trakteerde Liberation ons al op verschillende internationale afrohousehelden zoals Black Coffee, Boddhi Satva en Culoe De Song. Op deze vrijdagavond is het tijd voor de eerste Liberation van dit jaar met weer twee invloedrijke artiesten: Djeff Afrozila en Shimza.

Djeff Afrozila zal voor de meeste afrohouse-fans geen onbekende zijn. Zo bracht de uit Angola afkomstige dj en producer platen uit op de meest invloedrijke labels binnen de scene. Zijn album Soldier Ascension kon rekenen op lovende recensies en bezorgde hem optredens op wereldberoemde festivals als Southport Weekender en SunceBeat. De Zuid-Afrikaanse Shimza wordt door velen gezien als hét talent van de afrohouse-wereld. Deze rijzende ster van het label Soulistic Music wordt geroemd om zijn indrukwekkende dj-skills en brede collectie Afrikaanse housemuziek.

Line-up

Djeff Afrozila
Shimza Rancido
Soulroots
Pascal Morais
Sem Moi
Morelasoul
Dani Fernandes B2B Lisa Rose

Vocals by: Chappell & Bibi Norean
Kizomba workshop by: Berthon & Yuna

View agenda

Have A Look At This

Friday 29 March

LIBERATION 6 YEARS BIRD

Liberation X Ancestral

Soulroots, de provider van Liberation viert vrijdag 29 maart zijn zesde verjaardag en nodigt daarvoor al zijn internationale vrienden uit. Zo is Ancestral, de wereldwijde flagship party van Ivan Diaz (en Boddhi Satva) ook van de partij!

Friday 12 April

Lefto BIRD Rotterdam

LeFtO

Dj-icoon, producer en organisator LeFtO is één van de meest toonaangevende dj’s van dit moment.

Friday 19 April

MOMO X BIRD

Motel Mozaïque Festival

Ontdek tijdens Motel Mozaïque Festival de urgentste nieuwe muziek, kunst en performances op de mooiste venues en onverwachte locaties van Rotterdam.