Friday 19 June 2015

Liberation

w/ Djeff Afrozila & Shimza

Start

23:00

Ticket prices

€ 10,- (pre-sale) / € 15,- (door)

Genre

Liberation is terug voor een welverdiende portie afrohouse, in niet één maar twee zalen. De afgelopen twee jaar trakteerde Liberation ons al op verschillende internationale afrohousehelden zoals Black Coffee, Boddhi Satva en Culoe De Song. Op deze vrijdagavond is het tijd voor de eerste Liberation van dit jaar met weer twee invloedrijke artiesten: Djeff Afrozila en Shimza.

Djeff Afrozila zal voor de meeste afrohouse-fans geen onbekende zijn. Zo bracht de uit Angola afkomstige dj en producer platen uit op de meest invloedrijke labels binnen de scene. Zijn album Soldier Ascension kon rekenen op lovende recensies en bezorgde hem optredens op wereldberoemde festivals als Southport Weekender en SunceBeat. De Zuid-Afrikaanse Shimza wordt door velen gezien als hét talent van de afrohouse-wereld. Deze rijzende ster van het label Soulistic Music wordt geroemd om zijn indrukwekkende dj-skills en brede collectie Afrikaanse housemuziek.

Line-up

Djeff Afrozila
Shimza Rancido
Soulroots
Pascal Morais
Sem Moi
Morelasoul
Dani Fernandes B2B Lisa Rose

Vocals by: Chappell & Bibi Norean
Kizomba workshop by: Berthon & Yuna

View agenda

Have A Look At This

Friday 19 June

The Black Madonna

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook regelmatig uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en […]

Friday 10 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall. Tijdens […]

Thursday 03 September

Lonnie Holley

One of a kind-artiest Lonnie Holley had tot een paar jaar terug nooit een voet in een muziekstudio gezet. Net […]