fbpx

Friday 26 February 2016

Tickets

Liberation

w/ Shimza & Unplugged (presented by JÄGERTALES )

Start

23:00

Ticket prices

€ 15,- (pre-sale)

Tickets

Deze editie van Liberation staat helemaal in het teken van The Sound of Johannesburg. In samenwerking met JÄGERTALES gaat Liberation dieper in op de stadscultuur van Zuid Afrika. Naast dj-sets van Shimza en Unplugged wordt een documentaire vertoond en is er een Q&A met de twee headliners.

Shimza, de rijzende ster van Soulistic Music, wordt omgeschreven als een van de jongste en meest talentvolle dj’s uit Zuid-Afrika. Hij heeft een ongekende techniek en mixt op verbazingwekkende wijze verschillende soorten afrohouse tot een harmonieus geheel. Hiernaast staat Unplugged, de nieuwste aanwinst van Soulistic Music, achter de draaitafels. Voor de helft dj en voor de andere helft percussionist brengt dit duo een show die zijn weerga niet kent.

View agenda

Have A Look At This

Friday 19 April

Margriet Sjoerdsma at BIRD

Margriet Sjoerdsma

De afgelopen jaren veroverde Margriet Sjoerdsma Nederland met A Tribute to Eva Cassidy. Meer dan 80 keer speelde ze met […]

Saturday 20 April

MOMO X BIRD

Motel Mozaïque Festival

Ontdek tijdens Motel Mozaïque Festival de urgentste nieuwe muziek, kunst en performances op de mooiste venues en onverwachte locaties van Rotterdam.

Thursday 25 April

Judith-Hill-BIRD-Rotterdam

Judith Hill

Ladies & gentlemen, Judith Hill! Haar naam is misschien niet heel bekend, maar haar stem heb je zeker weleens gehoord. […]