fbpx

Sunday 28 February 2016

Sold Out

Lianne La Havas

Start

20:30 (doors: 19:30)

Ticket prices

€ 26,-

Sold Out

In de Summer Playlist van president Obama staan, samenwerken met Prince en headlinen op grote festivals… check, check en check. Wat doe je als je alles op je bucketlist voor je 27ste al hebt afgestreept? Opnieuw beginnen! Lianne La Havas keert daarom terug naar het allereerste podium waar ze ooit buiten Engeland optrad: BIRD!

F*cking Prince

Lianne La Havas heeft eigenlijk geen introductie nodig, maar vooruit… Deze Britse singer-songwriter deelde al het podium met Paloma Faith, Bon Iver en Alicia Keys. F*cking Prince deed een gig in haar huiskamer in Londen. Ze stond op festivals als RockNess, North Sea Jazz Festival en Glastonbury en was te zien op Amerikaanse tv shows als The Late Show with Stephen Colbert en Saturday Night Live (met Prince!). En hadden we al gezegd dat ze op Obama’s Summer Playlist stond?

Klein is het nieuwe groot

Vier jaar geleden stond ze al op het BIRD-podium, de eerste keer dat ze buiten Engeland speelde! En ook al weet ze tegenwoordig grote zalen uit te verkopen, haar fijnzinnige nummers komen het best tot hun recht in een kleine, intieme setting. En wat is een betere kleine, intieme setting dan BIRD? We zijn zeer vereerd dat Lianne La Havas BIRD heeft uitgekozen voor een intiem, exclusief maar vooral bijzonder optreden.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 24 August

Dansavond Beyonce vs Rihanna BIRD Hofbogen

Beyoncé vs Rihanna

Een tribute aan deze twee female powerhouses kon niet lang uitblijven, so here we go!

Friday 18 October

Andreya Triana

‘Faith, focus and belief’ schreef Andreya Triana jaren geleden op een vel papier dat ze boven haar bed hing. Die […]

Saturday 19 October

G Love BIRD Rotterdam

G Love

Garrett Dutton, alias G. Love, is inmiddels een kwart eeuw leverancier van zonnige, makkelijk in het gehoor liggend liedjes die sluw de mosterd halen uit alle denkbare Amerikaanse muziekstromingen: blues, hiphop, jazz en funk.