Sunday 28 February 2016

Sold Out

Lianne La Havas

Start

20:30 (doors: 19:30)

Ticket prices

€ 26,-

In de Summer Playlist van president Obama staan, samenwerken met Prince en headlinen op grote festivals… check, check en check. Wat doe je als je alles op je bucketlist voor je 27ste al hebt afgestreept? Opnieuw beginnen! Lianne La Havas keert daarom terug naar het allereerste podium waar ze ooit buiten Engeland optrad: BIRD!

F*cking Prince

Lianne La Havas heeft eigenlijk geen introductie nodig, maar vooruit… Deze Britse singer-songwriter deelde al het podium met Paloma Faith, Bon Iver en Alicia Keys. F*cking Prince deed een gig in haar huiskamer in Londen. Ze stond op festivals als RockNess, North Sea Jazz Festival en Glastonbury en was te zien op Amerikaanse tv shows als The Late Show with Stephen Colbert en Saturday Night Live (met Prince!). En hadden we al gezegd dat ze op Obama’s Summer Playlist stond?

Klein is het nieuwe groot

Vier jaar geleden stond ze al op het BIRD-podium, de eerste keer dat ze buiten Engeland speelde! En ook al weet ze tegenwoordig grote zalen uit te verkopen, haar fijnzinnige nummers komen het best tot hun recht in een kleine, intieme setting. En wat is een betere kleine, intieme setting dan BIRD? We zijn zeer vereerd dat Lianne La Havas BIRD heeft uitgekozen voor een intiem, exclusief maar vooral bijzonder optreden.

View agenda

Have A Look At This

Friday 29 March

LIBERATION 6 YEARS BIRD

Liberation X Ancestral

Soulroots, de provider van Liberation viert vrijdag 29 maart zijn zesde verjaardag en nodigt daarvoor al zijn internationale vrienden uit. Zo is Ancestral, de wereldwijde flagship party van Ivan Diaz (en Boddhi Satva) ook van de partij!

Friday 05 April

Garden Of BIRD Rotterdam

Garden of BIRD

Eindelijk is het weer zover! BIRD opent wederom de deuren van zijn voortuin: Garden of BIRD. Van dinsdag t/m zondag kun je bij mooi weer binnenwandelen en alle onbeantwoorde e-mails, to-do-lijsten en appjes van je af laten glijden.

Wednesday 10 April

Dawn Richards BIRD Rotterdam

DAWN

When it comes to music, DAWN means business! Back in the days als één van de leden van Danity Kane, […]