Sunday 28 February 2016

Lianne La Havas

Start

20:30 (doors: 19:30)

Ticket prices

€ 26,-

In de Summer Playlist van president Obama staan, samenwerken met Prince en headlinen op grote festivals… check, check en check. Wat doe je als je alles op je bucketlist voor je 27ste al hebt afgestreept? Opnieuw beginnen! Lianne La Havas keert daarom terug naar het allereerste podium waar ze ooit buiten Engeland optrad: BIRD!

F*cking Prince

Lianne La Havas heeft eigenlijk geen introductie nodig, maar vooruit… Deze Britse singer-songwriter deelde al het podium met Paloma Faith, Bon Iver en Alicia Keys. F*cking Prince deed een gig in haar huiskamer in Londen. Ze stond op festivals als RockNess, North Sea Jazz Festival en Glastonbury en was te zien op Amerikaanse tv shows als The Late Show with Stephen Colbert en Saturday Night Live (met Prince!). En hadden we al gezegd dat ze op Obama’s Summer Playlist stond?

Klein is het nieuwe groot

Vier jaar geleden stond ze al op het BIRD-podium, de eerste keer dat ze buiten Engeland speelde! En ook al weet ze tegenwoordig grote zalen uit te verkopen, haar fijnzinnige nummers komen het best tot hun recht in een kleine, intieme setting. En wat is een betere kleine, intieme setting dan BIRD? We zijn zeer vereerd dat Lianne La Havas BIRD heeft uitgekozen voor een intiem, exclusief maar vooral bijzonder optreden.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 05 March

Shuggie Otis

Shuggie Otis maakt al sinds de jaren zeventig onversneden blues, funk, r&b en soul. De muzikale invloed van zijn bekendste […]

Sunday 17 April

Ryan Shaw

Grammy nominee en belichaming van de retrosoul Ryan Shaw kreeg gospel en soul met de paplepel ingegoten. En dat hoor […]

Saturday 17 September

Yuna

Als Sia achttien was, Ellie Golding op retraite in Azië ging, en Adele wat subtieler zou uithalen, dan zouden ze […]