fbpx

Wednesday 16 October

Book a table
Gratis

Homegrown

Leonard Luka

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Met Homegrown ontdek je in een ongedwongen sfeer (met een biertje erbij!) hét jazzgeluid van morgen. De beste jonge, muzikale talenten uit Rotterdam (en verder) staan op het BIRD-podium om hun toekomstmuziek te laten horen.

Leonard Luka besluit (na een jaar waarin hij geen muziek maakt maar door Azië en Oceanië reist) om zijn Indonesische roots beter in zijn muziek te laten weerklinken. Dit doet hij door traditionele Indonesische instrumenten op een natuurlijke manier samen te smelten met pop- en soulmuziek. Dit doet hij onder andere met zijn video-drieluik Live in 48 Hours. Tijdens dit project werkte hij samen met videomaker Leda Zhang van Musa Films en een groep muzikanten waarmee hij nooit eerder had gespeeld had. Binnen 48 uur produceren ze nieuwe muziek. Het resultaat hoor je 16 oktober live in BIRD!

Line-up

Leonard Luka: vocals, keys, percussion
Chris van der Vlies: drums, percussion
Maarten Augustijn: bas, synthbass

View agenda

Have A Look At This

Thursday 14 November

Julia Zahra BIRD Rotterdam

Julia Zahra

14 november pakt BIRD uit met one of Holland’s finest: Julia Zahra. Ze brak al enkele jaren terug door en she ain’t leaving anytime soon!

Saturday 16 November

Jayda G at BIRDfest

BIRDfest

BIRDfest biedt een totaalervaring die knuffelt met de actualiteit en flirt met traditie.

Thursday 21 November

Fieh BIRD Rotterdam

Fieh

Fieh (pronounced: ‘fee-ah’) is one to watch. De Noorse band mixt geluiden van Erykah Badu en Ella Fitzgerald met strakke […]