fbpx

Wednesday 16 October 2019

Book a table
Gratis

Homegrown

Leonard Luka

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Met Homegrown ontdek je in een ongedwongen sfeer (met een biertje erbij!) hét jazzgeluid van morgen. De beste jonge, muzikale talenten uit Rotterdam (en verder) staan op het BIRD-podium om hun toekomstmuziek te laten horen.

Leonard Luka besluit (na een jaar waarin hij geen muziek maakt maar door Azië en Oceanië reist) om zijn Indonesische roots beter in zijn muziek te laten weerklinken. Dit doet hij door traditionele Indonesische instrumenten op een natuurlijke manier samen te smelten met pop- en soulmuziek. Dit doet hij onder andere met zijn video-drieluik Live in 48 Hours. Tijdens dit project werkte hij samen met videomaker Leda Zhang van Musa Films en een groep muzikanten waarmee hij nooit eerder had gespeeld had. Binnen 48 uur produceren ze nieuwe muziek. Het resultaat hoor je 16 oktober live in BIRD!

Line-up

Leonard Luka: vocals, keys, percussion
Chris van der Vlies: drums, percussion
Maarten Augustijn: bas, synthbass

View agenda

Have A Look At This

Friday 14 February

Moonchild BIRD Rotterdam

Moonchild

Ga mee op reis naar een wereld waarin spiritual jazz, groovy beats en dromerige synthesizers samensmelten. Na tours met o.a. Jill Scott en The Internet staat L.A’s meest spacey alternatieve r&b-trio Moonchild in BIRD!

Friday 28 February

Ntjam Rosie

Het album Breaking Cycle van de in Kameroen geboren Ntjam Rosie ontving louter lovende kritieken in alle grote dagbladen en muziektijdschriften. Het Engelse Soulandjazz.com riep het album uit tot Soul Album of the week en het eveneens Engelse Echoes Magazine verkoos het tot Beste Soul Album van 2017!

Sunday 01 March

Nona

Ze is nog in haar vroege twenties, maar heeft nu al de warme, rauwe stem van een doorgewinterde vocaliste. Ze […]