fbpx

Friday 05 June 2015

Rocket Science X KLEAR w/

LeMarquis

Start

23:00

Ticket prices

€ 5,- (early-BIRD) / € 7,- (pre-sale) / € 10,- (door)

Tickets

Liefhebbers van futuristische, warme en elektronische sounds opgelet! Rocket Science en KLEAR slaan de handen ineen voor een onvergetelijke clubavond in BIRD. Met dj-sets van de jonge Franse dj LeMarquis, het KLEAR Kollektiv en Rocket Science-residents Kaitjily en Beau Zwart.

KLEAR is een van de leidende organisaties in Amsterdam op het gebied van nieuwe stromingen van elektronische muziek. KLEAR bestaat pas ruim een jaar en heeft al heel wat indrukwekkende artiesten over de vloer gehad zoals Kaytranada, Julio Bashmore, Cashmere Cat, Bondax en Bonobo.

Samen met team Rocket Science heeft KLEAR de jonge Franse dj en producer LeMarquis uitgenodigd. Dit muzikale wonderkind maakte de afgelopen jaren naam met zijn warme en soulvolle edits van bekende nummers van artiesten als Ludacris en Whitney Houston. Muzikaal wordt LeMarquis bijgestaan door het KLEAR Kollektiv: Gurney-Champion, G I R L S en Wantigga. Natuurlijk is Rocket Science-resident Kaitjily weer van de partij, deze keer vergezeld door het nieuwste Rocket Science-familielid: dj en producer Beau Zwart!

Line-up

LeMarquis
Gurney-Champion
G I R L
Wantigga
Kaitjily
Beau Zwart

Interview

Rocket Science X KLEAR: Ready for liftoff!

KLEAR & Rocket Science hebben Franse dj LeMarquis weten te strikken. Ze vertellen wat je die avond kunt verwachten.

View agenda

Have A Look At This

Friday 29 November

The Mauskovic Dance Band

The Mauskovic Dance Band

Cumbia, afrobeat en een snufje disco: The Mauskovic Dance Band mengt het moeiteloos tot een extreem aanstekelijk eigen geluid.

Friday 29 November

John Gómez

Transistor Rhythm pakt uit met hiptwisting clubavonden die je onderhand van ze gewend bent. The difference: vooraf pakken ze ééééxtra […]

Friday 13 December

Kraak Smaak BIRD Rotterdam

Kraak & Smaak (DJ)

Op 13 december maakt BIRD zich weer op voor een hete clubavond, met achter de decks niemand minder dan Kraak & Smaak en DJ Supermarkt.