fbpx

Friday 05 June 2015

Tickets

Rocket Science X KLEAR w/

LeMarquis

Start

23:00

Ticket prices

€ 5,- (early-BIRD) / € 7,- (pre-sale) / € 10,- (door)

Tickets

Liefhebbers van futuristische, warme en elektronische sounds opgelet! Rocket Science en KLEAR slaan de handen ineen voor een onvergetelijke clubavond in BIRD. Met dj-sets van de jonge Franse dj LeMarquis, het KLEAR Kollektiv en Rocket Science-residents Kaitjily en Beau Zwart.

KLEAR is een van de leidende organisaties in Amsterdam op het gebied van nieuwe stromingen van elektronische muziek. KLEAR bestaat pas ruim een jaar en heeft al heel wat indrukwekkende artiesten over de vloer gehad zoals Kaytranada, Julio Bashmore, Cashmere Cat, Bondax en Bonobo.

Samen met team Rocket Science heeft KLEAR de jonge Franse dj en producer LeMarquis uitgenodigd. Dit muzikale wonderkind maakte de afgelopen jaren naam met zijn warme en soulvolle edits van bekende nummers van artiesten als Ludacris en Whitney Houston. Muzikaal wordt LeMarquis bijgestaan door het KLEAR Kollektiv: Gurney-Champion, G I R L S en Wantigga. Natuurlijk is Rocket Science-resident Kaitjily weer van de partij, deze keer vergezeld door het nieuwste Rocket Science-familielid: dj en producer Beau Zwart!

Line-up

LeMarquis
Gurney-Champion
G I R L
Wantigga
Kaitjily
Beau Zwart

Interview

Rocket Science X KLEAR: Ready for liftoff!

KLEAR & Rocket Science hebben Franse dj LeMarquis weten te strikken. Ze vertellen wat je die avond kunt verwachten.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 27 April

Royal Republic BIRD Rotterdam Kingsday

Royal Republic

Sit back, relax and enjoy the vibes! Royal Republic is óók dit jaar de plek waar je moet zijn op Koningsdag.

Friday 03 May

New York Transit x Radio 80000

Vanavond hebben we double the thrill. Want we koppelen onze krachten met het Duitse online radio-station Radio 80000 (a.k.a. de Operator van München).

Saturday 11 May

BIRD-Rotterdam-The-Flexican

The Flexican

Het recept is duidelijk: Yardbird serveert je elke tweede zaterdag van de maand de beste hiphop, r&b en future-beats van vroeger, nu, maar vooral die van morgen.