fbpx

Thursday 08 November 2018

Gratis

BIRDsessions

Lady Shaynah

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

BIRDsessions is dé wekelijkse muzikale apenkooi voor muzikanten en muziekliefhebbers. Ben je een muzikant? Neem dan je instrumenten mee en deel podium met wereldberoemde muzikanten, lokaal talent en alles daartussenin. Muziekliefhebber? Lucky you! Je geniet gratis van de jazzlegendes van morgen, slechts twee stappen verwijderd van een biertje.

Na het winnen van de ‘Music Matters Award’ in 2014 en ‘Radio 6 Soul & Jazz Talent’ in 2016 nam Lady Shaynah een break om new and improved het podium op te stappen. En dat moment is nu! Lady Shaynah presenteert met haar vier-koppige band een frisse en nieuwe sound. Een sound waarin ze niet alleen zingt maar ook live-loopt en producet.

Insider tip

Vooraf speelt Bokoesam in BIRD en met wat geluk sluiten de leden ook aan bij de jam. Fingers crossed!

Line-up

Lady Shaynah: vocals, bass, guitar
Milan Pestel: drums
Willem ’t Hart: keys, bass
Jheynner Argote Frias: guitar

View agenda

Have A Look At This

Thursday 27 June

Hot 8 Brass Band

Een wereld waarin brassbands hiphop, funk en jazz samen laten komen… lijkt je dat niet geweldig? Ja? Ons ook!

Friday 28 June

BIRD Rotterdam Ntjam Rosie

Jazz Night Express

Eén trein, drie jazzpodia: 28 juni 2019 vertrekt de Jazz Night Express van Rotterdam, via Amsterdam naar hartje Berlijn. De Jazz Night Express is slapen, eten, drinken én genieten van muziek op een onvergetelijke reis naar Berlijn en weer terug.

Monday 08 July

SudanArchives_JackMckain

Sudan Archives

Sudan Archives speelt deze zomer op alle festivals over de hele wereld brengt… maar(!) vanavond vind je haar in BIRD – haar enige show in intieme clubsetting (we’re honored).