Thursday 08 November 2018

Gratis

BIRDsessions

Lady Shaynah

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

BIRDsessions is dé wekelijkse muzikale apenkooi voor muzikanten en muziekliefhebbers. Ben je een muzikant? Neem dan je instrumenten mee en deel podium met wereldberoemde muzikanten, lokaal talent en alles daartussenin. Muziekliefhebber? Lucky you! Je geniet gratis van de jazzlegendes van morgen, slechts twee stappen verwijderd van een biertje.

Na het winnen van de ‘Music Matters Award’ in 2014 en ‘Radio 6 Soul & Jazz Talent’ in 2016 nam Lady Shaynah een break om new and improved het podium op te stappen. En dat moment is nu! Lady Shaynah presenteert met haar vier-koppige band een frisse en nieuwe sound. Een sound waarin ze niet alleen zingt maar ook live-loopt en producet.

Insider tip

Vooraf speelt Bokoesam in BIRD en met wat geluk sluiten de leden ook aan bij de jam. Fingers crossed!

Line-up

Lady Shaynah: vocals, bass, guitar
Milan Pestel: drums
Willem ’t Hart: keys, bass
Jheynner Argote Frias: guitar

View agenda

Have A Look At This

Friday 29 March

LIBERATION 6 YEARS BIRD

Liberation X Ancestral

Soulroots, de provider van Liberation viert vrijdag 29 maart zijn zesde verjaardag en nodigt daarvoor al zijn internationale vrienden uit. Zo is Ancestral, de wereldwijde flagship party van Ivan Diaz (en Boddhi Satva) ook van de partij!

Friday 05 April

Garden Of BIRD Rotterdam

Garden of BIRD

Eindelijk is het weer zover! BIRD opent wederom de deuren van zijn voortuin: Garden of BIRD. Van dinsdag t/m zondag kun je bij mooi weer binnenwandelen en alle onbeantwoorde e-mails, to-do-lijsten en appjes van je af laten glijden.

Wednesday 10 April

Dawn Richards BIRD Rotterdam

DAWN

When it comes to music, DAWN means business! Back in the days als één van de leden van Danity Kane, […]