fbpx

Friday 09 October 2015

Sold Out

Kraak & Smaak

Support by Moods

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

Sold Out

Bezige bijtjes, de mannen van Kraak & Smaak. Sinds het verschijnen van hun debuutplaat tien jaar geleden, stond het trio op festivals all over the world, maakten ze remixes voor o.a. Röyksopp, Moby, Lee Fields en Maxwell en schudden ze en passant nog even een eigen label uit de mouw. Gelukkig zijn ze af en toe ook nog in Nederland te vinden, en in Rotterdam, en in BIRD.

All the way from the Netherlands: Krack & Smack

Sinds de verschijning van debuutalbum Boogie Angst, alweer tien jaar geleden, is Kraak & Smaak meer dan aan! De combinatie van clubsounds en live-muziek was een totaal nieuw fenomeen en hun aanstekelijke mix van funk, disco en house maakte ze geliefd in Nederland, maar ook ver daarbuiten. Ze werden uitgenodigd te spelen op festivals als Pinkpop, Lowlands, Glastonbury en Sziget en waren support act voor Faithless. Hiermee trok Kraak & Smaak de aandacht van een Amerikaans publiek (waar ze liefkozend Krack & Smack genoemd worden), waarop optredens op SXSW en Coachella volgden. De lijst met mijlpalen lijkt never ending: een optreden bij Jimmy Kimmel Live!, Moloko die de openingstrack van het album Plastic People schreef en het gebruik van tracks in bekende televisieseries als Grey’s Anatomy, Men in Trees en What About Brian? En als dan ook nog Kayne West je videoclip de hemel in prijst, weet je dat je het gemaakt hebt…

Ruimte voor nog meer feest

Inmiddels hebben de mannen ademruimte gevonden om aan nieuw materiaal te werken. De single ‘All I Want Is You’, featuring Keyhole, kwam uit in april en voor dit jaar staat er een splinternieuw studio-album in de planning. Check de bijbehorende videoclip en je begrijpt al snel dat een live-show van de funky heren één groot feest wordt, vol uiterst dansbare house, disco en funk.

Playlist

Wie ga je bellen? Kraak & Smaak!

Een track gemaakt die nog wel wat extra’s kan gebruiken? Bel Kraak & Smaak om de klus te klaren en je nummer wordt een instant disco-hit.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 14 November

Building Blocks: A Community Hang

A Community Hang:Donderdag 14 november nemen we een voorschot op BIRDfest. We ‘Celebrate The Culture’ met een speciale community talk over ‘the hang’ en het belang van een cohesieve community. Special guests vanavond zijn Lady Shaynah, Efe Erdem, Abel Marcell, Fanni Zahár, Alessandro Russo en Nello Biasini!

Saturday 16 November

Jayda G at BIRDfest

BIRDfest

BIRDfest biedt een totaalervaring die knuffelt met de actualiteit en flirt met traditie.

Saturday 23 November

Hannah Williams

Fresh off the phone with JAY-Z and straight to BIRD: Hannah Williams & the Affirmations komen naar Rotterdam en spelen o.a. ‘Late Nights & Heartbreak’!