Wednesday 28 October 2015

Gratis

BIRDsessions

Jon Tarifa

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Een jazzclub is niet compleet zonder zijn eigen sessie, zonder een ontmoetingsplek voor muzikanten, maar bovenal een speelplek zonder grenzen. Voor het publiek is dit dé kans om muzikanten te zien buiten hun vaste bandbezettingen en in de meest uiteenlopende samenstellingen. Daarom is BIRD iedere week de plek voor de enige sessie in Rotterdam die ertoe doet.

Een optreden op Curaçao North Sea Jazz Festival, de launch van zijn debuutsingle in vier landen, zeven keer spelen op Parkpop en twee keer op Eurosonic Noorderslag: Jon Tarifa gaat als een trein. Nu debuutalbum Free To Be uit is, brengen de mc/rapper/muzikant/zanger/dichter en zijn jazzy, funky hiphop een bezoek aan BIRD

Line-up

Jon Tarifa: vocals
Alex Bernath: drums
Wojtek Justyna: gitaar
Riendy Holder: bas
Rafael Maijnard: keys
Magnuss Baugis: trompet

View agenda

Have A Look At This

Thursday 21 March

LOHAI BIRD Rotterdam

Lohai

Hun doordachte lyrics en infectieuze melodieën vergeleken met de sound van onder meer Emily King, Lianne La Havas en Michael Kiwanuka.

Friday 22 March

Esa Williams BIRD Rotterdam

Esa

Africa is calling, you better pick up the phone! Met Transistor Rhythm brengen we je de beste afro-, disco- en […]

Friday 29 March

LIBERATION 6 YEARS BIRD

Liberation X Ancestral

Soulroots, de provider van Liberation viert vrijdag 29 maart zijn zesde verjaardag en nodigt daarvoor al zijn internationale vrienden uit. Zo is Ancestral, de wereldwijde flagship party van Ivan Diaz (en Boddhi Satva) ook van de partij!