fbpx

Wednesday 28 October 2015

Gratis

BIRDsessions

Jon Tarifa

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Een jazzclub is niet compleet zonder zijn eigen sessie, zonder een ontmoetingsplek voor muzikanten, maar bovenal een speelplek zonder grenzen. Voor het publiek is dit dé kans om muzikanten te zien buiten hun vaste bandbezettingen en in de meest uiteenlopende samenstellingen. Daarom is BIRD iedere week de plek voor de enige sessie in Rotterdam die ertoe doet.

Een optreden op Curaçao North Sea Jazz Festival, de launch van zijn debuutsingle in vier landen, zeven keer spelen op Parkpop en twee keer op Eurosonic Noorderslag: Jon Tarifa gaat als een trein. Nu debuutalbum Free To Be uit is, brengen de mc/rapper/muzikant/zanger/dichter en zijn jazzy, funky hiphop een bezoek aan BIRD

Line-up

Jon Tarifa: vocals
Alex Bernath: drums
Wojtek Justyna: gitaar
Riendy Holder: bas
Rafael Maijnard: keys
Magnuss Baugis: trompet

View agenda

Have A Look At This

Thursday 27 June

Hot 8 Brass Band

Een wereld waarin brassbands hiphop, funk en jazz samen laten komen… lijkt je dat niet geweldig? Ja? Ons ook!

Friday 28 June

BIRD Rotterdam Ntjam Rosie

Jazz Night Express

Eén trein, drie jazzpodia: 28 juni 2019 vertrekt de Jazz Night Express van Rotterdam, via Amsterdam naar hartje Berlijn. De Jazz Night Express is slapen, eten, drinken én genieten van muziek op een onvergetelijke reis naar Berlijn en weer terug.

Monday 08 July

SudanArchives_JackMckain

Sudan Archives

Sudan Archives speelt deze zomer op alle festivals over de hele wereld brengt… maar(!) vanavond vind je haar in BIRD – haar enige show in intieme clubsetting (we’re honored).