fbpx

Friday 29 April 2016

Tickets

All Night Long

Jamie 3:26

& Koog

Start

23:00

Ticket prices

€ 7,- (pre-sale) / € 10,- (door)

Tickets

Verwacht in deze allnighter een trip door de vinyl-collectie van chicagohousepionier Jamie 3:26. Soul, disco, latin en funk en die typische chicagosound. Jamie 3:26 staat bekend om zijn good vibes en grooves, dus maak je klaar voor een opzwepende nacht met een van de beste undergroundhelden uit Chicago!

Chicago. De stad waar de eclectische house ontstond. Waar funk, soul en gospel de basis vormden voor elektronische muziek. En Jamie 3:26 wordt gezien als een van de vaandeldragers van de wereldberoemde chicagohouse. Samen met fellow-houseveteranen Ron Trent en Glenn Underground is Jamie 3:26 de ultieme ambassadeur van het onversneden chicagohousegeluid. BIRD staat te trappelen deze grootheid achter de desks te onthalen. En dat vier uur lang!

De zaal wordt alvast opgewarmd door Koog!

https://soundcloud.com/jamie3too6/jamie-326-sessionstudio-k-95-amsterdam

 

View agenda

Have A Look At This

Friday 26 July

Fela-Kuti-BIRD-Rotterdam

Finding Fela

We toveren onze Garden vanavond samen met Pleinbioscoop om tot een cinema: we zorgen voor de film, koude drankjes, versnaperingen én een afterparty.

Friday 26 July

A Tribute To Fela Kuti

Vanavond staat helemaal in teken van de Nigeriaanse politieke activist: verwacht dus een hele hoop afrobeat en soortgelijke genres!

Sunday 04 August

Lee Fields BIRD Rotterdam

Lee Fields

Lee Fields begon zijn carrière zo’n 50 jaar geleden, maar zijn schorre en tegelijkertijd tedere James Brownachtige stem is nog altijd niet weg te denken uit soul- en funkland.