Saturday 08 April 2017

Tickets

Motel Mozaïque

Isaiah Rashad & Le Motel

w/ Kutmah

Start

22:30 (doors: 22:00)

Ticket prices

€ 37,50 (dagprijs) / € 60 (passe-partout)

Dit weekend vindt de 17e editie van Motel Mozaïque Festival plaats op de tofste locaties in het centrum van Rotterdam, dus ook in BIRD! Sluit je festivalweekend af met de goodvibes van Isaiah Rashad, een performance van Le Motel en een onvergetelijke dj-set van Kutmah!

All Eyes On presents: Isaiah Rashad, Le Motel, Kutmah & more

All Eyes On brengt je een afterparty met zowel live-performances als dj-sets. Aan het begin van de avond voorziet Le Motel je van zijn voodoo-patchworks en chopped & screwed electronics. Hierna bounce je mee op de downbeat hiphopvibes en harde bangers van TDE-signee Isaiah Rashad. Ook Egyptische (en sonische) halfgod Kutmah staat voor je klaar met een next-level dj-set. Daarnaast hebben Dagger Dx en Aisek je back met dj-sets waarbij stilstaan geen optie is.

View agenda

Have A Look At This

Friday 29 March

LIBERATION 6 YEARS BIRD

Liberation X Ancestral

Soulroots, de provider van Liberation viert vrijdag 29 maart zijn zesde verjaardag en nodigt daarvoor al zijn internationale vrienden uit. Zo is Ancestral, de wereldwijde flagship party van Ivan Diaz (en Boddhi Satva) ook van de partij!

Friday 12 April

Lefto BIRD Rotterdam

LeFtO

Dj-icoon, producer en organisator LeFtO is één van de meest toonaangevende dj’s van dit moment.

Friday 19 April

MOMO X BIRD

Motel Mozaïque Festival

Ontdek tijdens Motel Mozaïque Festival de urgentste nieuwe muziek, kunst en performances op de mooiste venues en onverwachte locaties van Rotterdam.