fbpx

Saturday 08 April 2017

Tickets

Motel Mozaïque

Isaiah Rashad & Le Motel

w/ Kutmah

Start

22:30 (doors: 22:00)

Ticket prices

€ 37,50 (dagprijs) / € 60 (passe-partout)

Tickets

Dit weekend vindt de 17e editie van Motel Mozaïque Festival plaats op de tofste locaties in het centrum van Rotterdam, dus ook in BIRD! Sluit je festivalweekend af met de goodvibes van Isaiah Rashad, een performance van Le Motel en een onvergetelijke dj-set van Kutmah!

All Eyes On presents: Isaiah Rashad, Le Motel, Kutmah & more

All Eyes On brengt je een afterparty met zowel live-performances als dj-sets. Aan het begin van de avond voorziet Le Motel je van zijn voodoo-patchworks en chopped & screwed electronics. Hierna bounce je mee op de downbeat hiphopvibes en harde bangers van TDE-signee Isaiah Rashad. Ook Egyptische (en sonische) halfgod Kutmah staat voor je klaar met een next-level dj-set. Daarnaast hebben Dagger Dx en Aisek je back met dj-sets waarbij stilstaan geen optie is.

View agenda

Have A Look At This

Friday 26 July

Fela-Kuti-BIRD-Rotterdam

Finding Fela

We toveren onze Garden vanavond samen met Pleinbioscoop om tot een cinema: we zorgen voor de film, koude drankjes, versnaperingen én een afterparty.

Friday 26 July

A Tribute To Fela Kuti

Vanavond staat helemaal in teken van de Nigeriaanse politieke activist: verwacht dus een hele hoop afrobeat en soortgelijke genres!

Sunday 04 August

Lee Fields BIRD Rotterdam

Lee Fields

Lee Fields begon zijn carrière zo’n 50 jaar geleden, maar zijn schorre en tegelijkertijd tedere James Brownachtige stem is nog altijd niet weg te denken uit soul- en funkland.