Friday 08 January 2016

Tickets

Dress Up Club presents

Helden & Heldinnen

Start

23:00

Ticket prices

Toegang: € 7,- (pre-sale) / € 10,- (door) / € 13,- (door, niet verkleed)

Dress Up Club slaat al vijf jaar lang brave themafeestjes aan diggelen. Hoe? Met ultiem verkleedextremisme!

Dit is de kans om onbeschaamd je alter ego de buitenwereld in te slingeren. Eerder stonden Jezus, George Clooney, Rony Brunswijk, Barbapapa en Jeanne d’Arc al bij ons op de dansvloer. Wie volgt? De dragers van de tofste outfits kunnen zichzelf onsterfelijk maken in onze grand karaoke-finale. En de winnaar daarvan wint de felbegeerde plek in de Hall of Fame!

Verwacht twee zalen met een flinke dosis feelgoodhits en een weergaloze line-up gebracht door het leukste verkleedfeestje van Nederland. Dus begin maar alvast met nadenken over je outfit en mark 8 januari in je agenda!

View agenda

Have A Look At This

Friday 29 March

LIBERATION 6 YEARS BIRD

Liberation X Ancestral

Soulroots, de provider van Liberation viert vrijdag 29 maart zijn zesde verjaardag en nodigt daarvoor al zijn internationale vrienden uit. Zo is Ancestral, de wereldwijde flagship party van Ivan Diaz (en Boddhi Satva) ook van de partij!

Saturday 06 April

Donnie BIRD Rotterdam

Donnie

Lazy delivery? Check✔️. Witty wordplay? Double check✔️✔️! Nu De Jeugd van Tegenwoordig volwassen is, neemt Donnie het stokje van ‘Rapper […]

Saturday 06 April

Donnie BIRD Rotterdam

Donnie

Lazy delivery? Check ✔️. Witty wordplay? Double check ✔️✔️! Now that De Jeugd van Tegenwoordig is all grown up, Donnie […]