fbpx

Friday 22 April 2016

Sold Out

Happy BIRDday

A Tribute to Nina Simone w/ o.a. Ntjam Rosie & DJ Maestro

Start

22:00 (doors: 21:30)

Ticket prices

Sold Out

It’s a new dawn, it’s a new day… Op onze vijfde verjaardag brengen wij een eerbetoon aan een van de grootste jazzvocalisten aller tijden: miss Nina Simone. Dit doen wij met een all-star line-up van Rotterdamse muzikanten. En met jullie?!

Drummer en BIRDsessions-leider Niek de Bruijn verzamelt de top van de Rotterdamse muziekscene om zich heen voor een live-tribute aan miss Nina Simone. Ntjam Rosie, Tasha’s World, Marjorie Barnes en Damaris verzorgen de vocals. Verder vind je Richie Reichgelt op gitaar, Daniël Arthur Eskens op bas, Marius van den Brink op keys en uiteraard Niek zelf achter de drums.

En de Nina Simone-tribute gaat verder! Onlangs mocht DJ Maestro (Blue Note Trip) het legendarische debuut Little Girl Blue van Nina Simone onder handen nemen. Hiervoor benaderde hij een aantal van zijn favoriete producers, waaronder Mop Mop, Renegades Of Jazz, Gramophonedzie en Fab Samperi, en vroeg hen de nummers te remixen. Tot diep in de nacht kun je dansen op deze tunes en meer! In zijn sets verbindt DJ Maestro jazz via funk, soul, hiphop en deep house met dance. Het maakt hem niet zoveel uit, als het publiek maar danst!

View agenda

Have A Look At This

Thursday 25 April

Judith-Hill-BIRD-Rotterdam

Judith Hill

Ladies & gentlemen, Judith Hill! Haar naam is misschien niet heel bekend, maar haar stem heb je zeker weleens gehoord. […]

Saturday 27 April

Royal Republic BIRD Rotterdam Kingsday

Royal Republic

Sit back, relax and enjoy the vibes! Royal Republic is óók dit jaar de plek waar je moet zijn op Koningsdag.

Thursday 02 May

Madison McFerrin BIRD Rotterdam

Madison McFerrin

Madison McFerrin houdt (in stijl) haar familienaam hoog. And the stakes are high: haar vader is Grammy-winnaar Bobby “Don’t Worry […]