fbpx

Friday 22 April 2016

Sold Out

Happy BIRDday

A Tribute to Nina Simone w/ o.a. Ntjam Rosie & DJ Maestro

Start

22:00 (doors: 21:30)

Ticket prices

Sold Out

It’s a new dawn, it’s a new day… Op onze vijfde verjaardag brengen wij een eerbetoon aan een van de grootste jazzvocalisten aller tijden: miss Nina Simone. Dit doen wij met een all-star line-up van Rotterdamse muzikanten. En met jullie?!

Drummer en BIRDsessions-leider Niek de Bruijn verzamelt de top van de Rotterdamse muziekscene om zich heen voor een live-tribute aan miss Nina Simone. Ntjam Rosie, Tasha’s World, Marjorie Barnes en Damaris verzorgen de vocals. Verder vind je Richie Reichgelt op gitaar, Daniël Arthur Eskens op bas, Marius van den Brink op keys en uiteraard Niek zelf achter de drums.

En de Nina Simone-tribute gaat verder! Onlangs mocht DJ Maestro (Blue Note Triphet legendarische debuut Little Girl Blue van Nina Simone onder handen nemen. Hiervoor benaderde hij een aantal van zijn favoriete producers, waaronder Mop Mop, Renegades Of Jazz, Gramophonedzie en Fab Samperi, en vroeg hen de nummers te remixen. Tot diep in de nacht kun je dansen op deze tunes en meer! In zijn sets verbindt DJ Maestro jazz via funk, soul, hiphop en deep house met dance. Het maakt hem niet zoveel uit, als het publiek maar danst!

View agenda

Have A Look At This

Sunday 04 August

Lee Fields BIRD Rotterdam

Lee Fields

Lee Fields begon zijn carrière zo’n 50 jaar geleden, maar zijn schorre en tegelijkertijd tedere James Brownachtige stem is nog altijd niet weg te denken uit soul- en funkland. 

Saturday 10 August

Blijdorp BIRD Rotterdam

Blijdorp Festival

Ook BIRD trekt er op uit dit festivalseizoen en op 10 augustus strijken we neer in Blijdorp met onze eigen stage. You know it’s good!

Saturday 17 August

Clubavond Prince vs Michael Jackon, BIRD

Prince vs Michael

Welke kant kies jij? His royal badness Prince? Of the immortal king of pop, Michael Jackson?