fbpx

Friday 22 April 2016

Sold Out

Happy BIRDday

A Tribute to Nina Simone w/ o.a. Ntjam Rosie & DJ Maestro

Start

22:00 (doors: 21:30)

Ticket prices

Sold Out

It’s a new dawn, it’s a new day… Op onze vijfde verjaardag brengen wij een eerbetoon aan een van de grootste jazzvocalisten aller tijden: miss Nina Simone. Dit doen wij met een all-star line-up van Rotterdamse muzikanten. En met jullie?!

Drummer en BIRDsessions-leider Niek de Bruijn verzamelt de top van de Rotterdamse muziekscene om zich heen voor een live-tribute aan miss Nina Simone. Ntjam Rosie, Tasha’s World, Marjorie Barnes en Damaris verzorgen de vocals. Verder vind je Richie Reichgelt op gitaar, Daniël Arthur Eskens op bas, Marius van den Brink op keys en uiteraard Niek zelf achter de drums.

En de Nina Simone-tribute gaat verder! Onlangs mocht DJ Maestro (Blue Note Triphet legendarische debuut Little Girl Blue van Nina Simone onder handen nemen. Hiervoor benaderde hij een aantal van zijn favoriete producers, waaronder Mop Mop, Renegades Of Jazz, Gramophonedzie en Fab Samperi, en vroeg hen de nummers te remixen. Tot diep in de nacht kun je dansen op deze tunes en meer! In zijn sets verbindt DJ Maestro jazz via funk, soul, hiphop en deep house met dance. Het maakt hem niet zoveel uit, als het publiek maar danst!

View agenda

Have A Look At This

Thursday 14 November

Building Blocks: A Community Hang

A Community Hang:Donderdag 14 november nemen we een voorschot op BIRDfest. We ‘Celebrate The Culture’ met een speciale community talk over ‘the hang’ en het belang van een cohesieve community. Special guests vanavond zijn Lady Shaynah, Efe Erdem, Abel Marcell, Fanni Zahár, Alessandro Russo en Nello Biasini!

Thursday 14 November

Julia Zahra BIRD Rotterdam

Julia Zahra

14 november pakt BIRD uit met one of Holland’s finest: Julia Zahra. Ze brak al enkele jaren terug door en she ain’t leaving anytime soon!

Saturday 16 November

Jayda G at BIRDfest

BIRDfest

BIRDfest biedt een totaalervaring die knuffelt met de actualiteit en flirt met traditie.