fbpx

Wednesday 24 February 2016

Gratis

BIRDsessions

Great Eyeballs

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Een jazzclub is niet compleet zonder zijn eigen sessie, zonder een ontmoetingsplek voor muzikanten, maar bovenal een speelplek zonder grenzen. Voor het publiek is dit dé kans om muzikanten te zien buiten hun vaste bandbezettingen en in de meest uiteenlopende samenstellingen. Daarom is BIRD iedere week de plek voor de enige sessie in Rotterdam die ertoe doet.

Great Eyeballs bouwt via pakkende pop op met subtiele jazz, om je vervolgens weg te blazen met de meest dansbare grooves. Hun meest recente plaat, Electric Disco Jazz, is een goede indicatie van wat je deze avond kunt verwachten: disco- en Afrikaanse grooves vermengd met funk en lyrische, sfeervolle ballads.

Line-up

Berthil Busstra: toetsen
Tim Langedijk: gitaar
Udo Pannekeet: bas
Marc Schenk: drums

View agenda

Have A Look At This

Thursday 27 June

Hot 8 Brass Band

Een wereld waarin brassbands hiphop, funk en jazz samen laten komen… lijkt je dat niet geweldig? Ja? Ons ook!

Friday 28 June

BIRD Rotterdam Ntjam Rosie

Jazz Night Express

Eén trein, drie jazzpodia: 28 juni 2019 vertrekt de Jazz Night Express van Rotterdam, via Amsterdam naar hartje Berlijn. De Jazz Night Express is slapen, eten, drinken én genieten van muziek op een onvergetelijke reis naar Berlijn en weer terug.

Monday 08 July

SudanArchives_JackMckain

Sudan Archives

Sudan Archives speelt deze zomer op alle festivals over de hele wereld brengt… maar(!) vanavond vind je haar in BIRD – haar enige show in intieme clubsetting (we’re honored).