fbpx

Sunday 03 May 2015

Tickets

The Breakfast Club

Gosto

Start

15:30 (brunch: 13:00)

Ticket prices

€ 23,- (brunch en concert) / € 9,- (pre-sale, alleen concert) / € 12,- (door, alleen concert)
CJP: € 8,- (pre-sale, alleen concert) / € 10,- (door, alleen concert)

Tickets

Ervaar het ultieme zondagmiddaggevoel met The Breakfast Club in BIRD. Een huiskamer op locatie voor mensen die de week op een ontspannen manier willen afsluiten én beginnen. Je start de middag met een brunchbuffet met wisselende lekkernijen. Daarna kun je luisteren en je mee laten slepen door de warme klanken van onze singer-songwriters, souldiva’s en jazzvirtuozen.

Reizen, chaos en liefde

Geïnspireerd door reizen, chaos en liefde, en artiesten als Flying Lotus, James Blake, Thom Yorke en Jeff Buckley balanceert Roel Vermeer, aka Gosto, op de lijn tussen met dub en triphop geïnfuseerde elektro én een akoestische sound. Sinds het verschijnen van zijn debuut-ep, Gosto, speelde Gosto een reeks supportshows voor Oscar & The Wolf, Thomas Azier en How To Dress Well. Ook was hij live te horen op Radio 6, 3FM en 3voor12 Radio.

Nieuwe ep

Eind 2014 bracht Gosto een remix-ep (met o.a. K15) en de track ‘Chainless’ uit, waarna optredens op het Belgische showcasefestival Glimps en Eurosonic/Noorderslag volgden. Plekken waar een songwriter, producer en multi-instrumentalist als Gosto helemaal op zijn plek is. Hetzelfde geldt natuurlijk voor BIRD, op 3 mei staat Gosto dan ook op ons podium om zijn nieuwe ep en single ‘My Bad’ te laten horen.

Line-up

Roel Vermeer: vocals, synths en samples
Mats Voshol: drums
Bram Wassink: bas en synthbas
Luc Schouten: gitaar

View agenda

Have A Look At This

Saturday 27 April

Royal Republic BIRD Rotterdam Kingsday

Royal Republic

Sit back, relax and enjoy the vibes! Royal Republic is óók dit jaar de plek waar je moet zijn op Koningsdag.

Friday 03 May

New York Transit x Radio 80000

Vanavond hebben we double the thrill. Want we koppelen onze krachten met het Duitse online radio-station Radio 80000 (a.k.a. de Operator van München).

Tuesday 07 May

Tourist Le MC BIRD Rotterdam

Tourist LeMC

Hiphop of toch kleinkunst? Bij Tourist LeMC wegen ze allebei even zwaar mee. De rappende troubadour uit Antwerpen staat op […]