fbpx

Sunday 03 May 2015

The Breakfast Club

Gosto

Start

15:30 (brunch: 13:00)

Ticket prices

€ 23,- (brunch en concert) / € 9,- (pre-sale, alleen concert) / € 12,- (door, alleen concert)
CJP: € 8,- (pre-sale, alleen concert) / € 10,- (door, alleen concert)

Tickets

Ervaar het ultieme zondagmiddaggevoel met The Breakfast Club in BIRD. Een huiskamer op locatie voor mensen die de week op een ontspannen manier willen afsluiten én beginnen. Je start de middag met een brunchbuffet met wisselende lekkernijen. Daarna kun je luisteren en je mee laten slepen door de warme klanken van onze singer-songwriters, souldiva’s en jazzvirtuozen.

Reizen, chaos en liefde

Geïnspireerd door reizen, chaos en liefde, en artiesten als Flying Lotus, James Blake, Thom Yorke en Jeff Buckley balanceert Roel Vermeer, aka Gosto, op de lijn tussen met dub en triphop geïnfuseerde elektro én een akoestische sound. Sinds het verschijnen van zijn debuut-ep, Gosto, speelde Gosto een reeks supportshows voor Oscar & The Wolf, Thomas Azier en How To Dress Well. Ook was hij live te horen op Radio 6, 3FM en 3voor12 Radio.

Nieuwe ep

Eind 2014 bracht Gosto een remix-ep (met o.a. K15) en de track ‘Chainless’ uit, waarna optredens op het Belgische showcasefestival Glimps en Eurosonic/Noorderslag volgden. Plekken waar een songwriter, producer en multi-instrumentalist als Gosto helemaal op zijn plek is. Hetzelfde geldt natuurlijk voor BIRD, op 3 mei staat Gosto dan ook op ons podium om zijn nieuwe ep en single ‘My Bad’ te laten horen.

Line-up

Roel Vermeer: vocals, synths en samples
Mats Voshol: drums
Bram Wassink: bas en synthbas
Luc Schouten: gitaar

View agenda

Have A Look At This

Saturday 19 October

G Love BIRD Rotterdam

G Love

Garrett Dutton, alias G. Love, is inmiddels een kwart eeuw leverancier van zonnige, makkelijk in het gehoor liggend liedjes die sluw de mosterd halen uit alle denkbare Amerikaanse muziekstromingen: blues, hiphop, jazz en funk.

Friday 29 November

The Mauskovic Dance Band

The Mauskovic Dance Band

Cumbia, afrobeat en een snufje disco: The Mauskovic Dance Band mengt het moeiteloos tot een extreem aanstekelijk eigen geluid.

Monday 21 October

Slowthai BIRD Rotterdam

Slowthai

Wat krijg je als grime en punk een liefdesbaby maken? Juist: slowthai! De jonge rapper uit Northampton heeft een anarchistisch […]