Friday 06 May 2016

All Eyes On:

Glenn Astro

Start

23:00

Ticket prices

Toegang: € 7,- (early BIRD) / € 10,- (pre-sale & door)

All Eyes On is een clubavond met hiphop, funk, beats en elektronica als muzikale roots. De afgelopen jaren bracht All Eyes On artiesten als The Gaslamp Killer, Tuxedo, J-Rocc, Mr Scruff, LeFtO en Dego naar Rotterdam. Deze editie hebben we de jonge Duitse dj en producer Glenn Astro te gast.

Glenn Astro brengt inmiddels meer dan de helft van zijn leven door als dj en producer. In eerste instantie werd hij sterk beïnvloed door hiphop, maar de laatste jaren hoor je steeds meer elektronische dance in zijn muziek terug. Zijn huidige producties blinken dan ook uit in zowel de rauwheid van de hiphop en het tempo en gevoel van house. Als producer heeft Glenn een warme relatie met o.a. IMYRMIND en Max Graef. Met de laatste bracht hij ook muziek uit op het fameuze Ninja Tune-label. Als dj kan het met Glenn alle kanten opgaan, eigenlijk draait hij alles tussen hiphop en house.

Net als altijd warmt All Eyes On-resident Thelonious de zaal alvast op door je mee te nemen op een tijdreis door zijn platencollectie: van Mos Def via Flying Lotus naar Floating Points.

View agenda

Have A Look At This

De platentas van

Mr. Scruff BIRD Rotterdam

Mr. Scruff

Iedere maand neemt BIRD een kijkje in de platentas van een muzikale soulmate. Deze maand is Mr. Scruff aan de beurt.

Friday 29 April

Jamie 3:26

Verwacht in deze allnighter een trip door de vinyl-collectie van chicagohousepionier Jamie 3:26. Soul, disco, latin en funk en die […]

Tuesday 07 June

Max Graef Band

23 jaar is Max Graef. Met een muzikale bibliotheek waar je bang van wordt, talent waar je jaloers van wordt […]