Friday 06 May 2016

Tickets

All Eyes On:

Glenn Astro

Start

23:00

Ticket prices

Toegang: € 7,- (early BIRD) / € 10,- (pre-sale & door)

All Eyes On is een clubavond met hiphop, funk, beats en elektronica als muzikale roots. De afgelopen jaren bracht All Eyes On artiesten als The Gaslamp Killer, Tuxedo, J-Rocc, Mr Scruff, LeFtO en Dego naar Rotterdam. Deze editie hebben we de jonge Duitse dj en producer Glenn Astro te gast.

Glenn Astro brengt inmiddels meer dan de helft van zijn leven door als dj en producer. In eerste instantie werd hij sterk beïnvloed door hiphop, maar de laatste jaren hoor je steeds meer elektronische dance in zijn muziek terug. Zijn huidige producties blinken dan ook uit in zowel de rauwheid van de hiphop en het tempo en gevoel van house. Als producer heeft Glenn een warme relatie met o.a. IMYRMIND en Max Graef. Met de laatste bracht hij ook muziek uit op het fameuze Ninja Tune-label. Als dj kan het met Glenn alle kanten opgaan, eigenlijk draait hij alles tussen hiphop en house.

Net als altijd warmt All Eyes On-resident Thelonious de zaal alvast op door je mee te nemen op een tijdreis door zijn platencollectie: van Mos Def via Flying Lotus naar Floating Points.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 21 March

LOHAI BIRD Rotterdam

Lohai

Hun doordachte lyrics en infectieuze melodieën vergeleken met de sound van onder meer Emily King, Lianne La Havas en Michael Kiwanuka.

Friday 22 March

Esa Williams BIRD Rotterdam

Esa

Africa is calling, you better pick up the phone! Met Transistor Rhythm brengen we je de beste afro-, disco- en […]

Friday 29 March

LIBERATION 6 YEARS BIRD

Liberation X Ancestral

Soulroots, de provider van Liberation viert vrijdag 29 maart zijn zesde verjaardag en nodigt daarvoor al zijn internationale vrienden uit. Zo is Ancestral, de wereldwijde flagship party van Ivan Diaz (en Boddhi Satva) ook van de partij!