fbpx

Friday 06 May 2016

Tickets

All Eyes On:

Glenn Astro

Start

23:00

Ticket prices

Toegang: € 7,- (early BIRD) / € 10,- (pre-sale & door)

Tickets

All Eyes On is een clubavond met hiphop, funk, beats en elektronica als muzikale roots. De afgelopen jaren bracht All Eyes On artiesten als The Gaslamp Killer, Tuxedo, J-Rocc, Mr Scruff, LeFtO en Dego naar Rotterdam. Deze editie hebben we de jonge Duitse dj en producer Glenn Astro te gast.

Glenn Astro brengt inmiddels meer dan de helft van zijn leven door als dj en producer. In eerste instantie werd hij sterk beïnvloed door hiphop, maar de laatste jaren hoor je steeds meer elektronische dance in zijn muziek terug. Zijn huidige producties blinken dan ook uit in zowel de rauwheid van de hiphop en het tempo en gevoel van house. Als producer heeft Glenn een warme relatie met o.a. IMYRMIND en Max Graef. Met de laatste bracht hij ook muziek uit op het fameuze Ninja Tune-label. Als dj kan het met Glenn alle kanten opgaan, eigenlijk draait hij alles tussen hiphop en house.

Net als altijd warmt All Eyes On-resident Thelonious de zaal alvast op door je mee te nemen op een tijdreis door zijn platencollectie: van Mos Def via Flying Lotus naar Floating Points.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 27 June

Hot 8 Brass Band

Een wereld waarin brassbands hiphop, funk en jazz samen laten komen… lijkt je dat niet geweldig? Ja? Ons ook!

Friday 28 June

BIRD Rotterdam Ntjam Rosie

Jazz Night Express

Eén trein, drie jazzpodia: 28 juni 2019 vertrekt de Jazz Night Express van Rotterdam, via Amsterdam naar hartje Berlijn. De Jazz Night Express is slapen, eten, drinken én genieten van muziek op een onvergetelijke reis naar Berlijn en weer terug.

Monday 08 July

SudanArchives_JackMckain

Sudan Archives

Sudan Archives speelt deze zomer op alle festivals over de hele wereld brengt… maar(!) vanavond vind je haar in BIRD – haar enige show in intieme clubsetting (we’re honored).