Friday 01 April 2016

Tickets

Future Sessions

Leon Vynehall

w/ Benny Rodrigues & Cinnaman

Start

23:00

Ticket prices

€ 7,- (early BIRD) / € 10,- (pre-sale) / € 13,- (door)

Inhale the future, exhale the past! Future Sessions combineert het beste uit verschillende elektronische werelden. Met deze editie Leon Vynehall, Benny Rodrigues en Cinnaman.

De Engelse producer en dj Leon Vynehall gooide hoge ogen met zijn ep Butterflies / This Is The Place op Clone Records en de single ‘Midnight on Rainbow Road’ bij Rush Hour. De energieke Brit begon als live-drummer maar maakte als snel de overstap naar dj-land. Zijn energieke dj-sets bestrijken uiteenlopende genres als disco, techno en house. Benny Rodrigues heeft eigenlijk geen introductie nodig. Deze houseveteraan staat al ruim een decennium aan de top van het Nederlands circuit en staat bekend om zijn hoogstaande dj-skills. Gepokt en gemazeld in de toonaangevende Amsterdamse platenzaak Rush Hour, geldt Cinnaman als een van de snelst rijzende sterren in het Nederlandse dj-landschap.

Voorafgaand aan Future Sessions presenteert JÄGERTALES een unieke record sleeve expo van het toonaangevende ontwerpbureau MACHINE. Met ruim veertig platenhoezen van o.a. Kindred Spirits, Beat Dimensions, CLONE en artiesten als Peven Everett, Jungle by Night, Carl Craig en Tom Trago. De opening van de expositie is slechts toegankelijk voor een beperkt aantal bezoekers. Meld je hier aan!

Line-up

Zaal 1 (hosted by Obvious): house, disco & beyond
Leon Vynehall (UK)
Benny Rodrigues
Cinnaman

Zaal 2 (hosted by Keep it Movin’): Hiphop & breaks
DJ Turne
Th’Acquisition
Phil Peoples
Frans Stok
JR de Regelneger (mc )

View agenda

Have A Look At This

Friday 29 March

LIBERATION 6 YEARS BIRD

Liberation X Ancestral

Soulroots, de provider van Liberation viert vrijdag 29 maart zijn zesde verjaardag en nodigt daarvoor al zijn internationale vrienden uit. Zo is Ancestral, de wereldwijde flagship party van Ivan Diaz (en Boddhi Satva) ook van de partij!

Saturday 06 April

Donnie BIRD Rotterdam

Donnie

Lazy delivery? Check✔️. Witty wordplay? Double check✔️✔️! Nu De Jeugd van Tegenwoordig volwassen is, neemt Donnie het stokje van ‘Rapper […]

Saturday 06 April

Donnie BIRD Rotterdam

Donnie

Lazy delivery? Check ✔️. Witty wordplay? Double check ✔️✔️! Now that De Jeugd van Tegenwoordig is all grown up, Donnie […]