Friday 01 April 2016

Future Sessions

Leon Vynehall

w/ Benny Rodrigues & Cinnaman

Start

23:00

Ticket prices

€ 7,- (early BIRD) / € 10,- (pre-sale) / € 13,- (door)

Inhale the future, exhale the past! Future Sessions combineert het beste uit verschillende elektronische werelden. Met deze editie Leon Vynehall, Benny Rodrigues en Cinnaman.

De Engelse producer en dj Leon Vynehall gooide hoge ogen met zijn ep Butterflies / This Is The Place op Clone Records en de single ‘Midnight on Rainbow Road’ bij Rush Hour. De energieke Brit begon als live-drummer maar maakte als snel de overstap naar dj-land. Zijn energieke dj-sets bestrijken uiteenlopende genres als disco, techno en house. Benny Rodrigues heeft eigenlijk geen introductie nodig. Deze houseveteraan staat al ruim een decennium aan de top van het Nederlands circuit en staat bekend om zijn hoogstaande dj-skills. Gepokt en gemazeld in de toonaangevende Amsterdamse platenzaak Rush Hour, geldt Cinnaman als een van de snelst rijzende sterren in het Nederlandse dj-landschap.

Voorafgaand aan Future Sessions presenteert JÄGERTALES een unieke record sleeve expo van het toonaangevende ontwerpbureau MACHINE. Met ruim veertig platenhoezen van o.a. Kindred Spirits, Beat Dimensions, CLONE en artiesten als Peven Everett, Jungle by Night, Carl Craig en Tom Trago. De opening van de expositie is slechts toegankelijk voor een beperkt aantal bezoekers. Meld je hier aan!

Line-up

Zaal 1 (hosted by Obvious): house, disco & beyond
Leon Vynehall (UK)
Benny Rodrigues
Cinnaman

Zaal 2 (hosted by Keep it Movin’): Hiphop & breaks
DJ Turne
Th’Acquisition
Phil Peoples
Frans Stok
JR de Regelneger (mc )

View agenda

Have A Look At This

Saturday 09 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival gloort aan de horizon en dus ook BoogieBall. Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen […]

Saturday 11 April

Mr. Scruff

All Eyes On is een clubavond die geheel in het teken staat van het muzikale verleden en de muzikale toekomst, […]

Friday 08 April

The Black Madonna, Hunee & Sassy J

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook regelmatig uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en […]