Friday 15 February

New York Transit

Detroit Swindle

Start

23:00

Ticket prices

€ 12,- (pre-sale) / € 13,- (door)

New York Transit is al sinds 2017 hofleverancier in BIRD van de beste underground sounds. Geïnspireerd op het muzikale gedachtegoed van New York in de jaren tachtig en negentig schotelen de selectors je het beste voor. Niet alleen uit hun omvangrijke muziekcollectie maar de hoogtijdagen van house, disco en hiphop. All aboard!


Nee, Detroit Swindle komt niet uit die house-stad 6.000 km verderop, maar gewoon uit Amsterdam. Ze staan bekend om hun groovy mix van early house, hiphop en Motown.

Naast dj-sets en visual live-sets als Detroit Swindle & The Programme runt het duo (Lars en Maarten) ook hun eigen label: Heist. Hier releasen ze hete tunes van artiesten als Max Graef en Nachtbraker. En als we het toch over hot stuff hebben: luister gelijk naar hun sweaty Boilerroom-set. Zorg er ook voor dat je de 15de goed uitgerust bent. Want wanneer Detroit Swindle hun extreem dansbare en energieke set draait, behoort stilstaan niet tot de opties.

Line-up

Detroit Swindle
Peter Groovin

Detroit Swindle

View agenda

Have A Look At This

Friday 25 January

Henry Wu BIRD Rotterdam

Henry Wu

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook regelmatig uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en […]

Saturday 16 February

Maan BIRD Rotterdam

Maan

Zangeres Maan nam de hitlijsten over met het door Hardwell geproduceerde ‘Perfect World‘: een hybrid tussen een pianoballade en een dance-track. Maan heeft de […]

Tuesday 19 February

Tank_and_the_Bangas - BIRD Rotterdam

Tank and the Bangas

Ze wonnen de Tiny Desk Contest, openden voor o.a. Lianne La Havas en PJ Morton en bliezen vorig jaar een […]