Friday 15 February

Sold Out

New York Transit

Detroit Swindle

Start

23:00

Ticket prices

€ 12,- (pre-sale) / € 13,- (door)

New York Transit is al sinds 2017 hofleverancier in BIRD van de beste underground sounds. Geïnspireerd op het muzikale gedachtegoed van New York in de jaren tachtig en negentig schotelen de selectors je het beste voor. Niet alleen uit hun omvangrijke muziekcollectie maar de hoogtijdagen van house, disco en hiphop. All aboard!

Nee, Detroit Swindle komt niet uit die house-stad 6.000 km verderop, maar gewoon uit Amsterdam. Ze staan bekend om hun groovy mix van early house, hiphop en Motown. 

Naast dj-sets en visual live-sets als Detroit Swindle & The Programme runt het duo (Lars en Maarten) ook hun eigen label: Heist. Hier releasen ze hete tunes van artiesten als Max Graef en Nachtbraker. En als we het toch over hot stuff hebben: luister gelijk naar hun sweaty Boilerroom-set. Zorg er ook voor dat je de 15de goed uitgerust bent. Want wanneer Detroit Swindle hun extreem dansbare en energieke set draait, behoort stilstaan niet tot de opties.

Line-up

Zaal 1 (New York Transit)
Detroit Swindle
Peter Groovin
Jurgen Bouman

Zaal 2 (Transistor Rhythm)
Gilles & Rudy
Abeje Awolowo aka Peoples man

Detroit Swindle

View agenda

Have A Look At This

Friday 29 March

LIBERATION 6 YEARS BIRD

Liberation X Ancestral

Soulroots, de provider van Liberation viert vrijdag 29 maart zijn zesde verjaardag en nodigt daarvoor al zijn internationale vrienden uit. Zo is Ancestral, de wereldwijde flagship party van Ivan Diaz (en Boddhi Satva) ook van de partij!

Friday 05 April

Garden Of BIRD Rotterdam

Garden of BIRD

Eindelijk is het weer zover! BIRD opent wederom de deuren van zijn voortuin: Garden of BIRD. Van dinsdag t/m zondag kun je bij mooi weer binnenwandelen en alle onbeantwoorde e-mails, to-do-lijsten en appjes van je af laten glijden.

Wednesday 10 April

Dawn Richards BIRD Rotterdam

DAWN

When it comes to music, DAWN means business! Back in the days als één van de leden van Danity Kane, […]