fbpx

Sunday 05 July 2015

North Sea Round Town
The Breakfast Club

Dennis Kolen

Start

16:00 (brunch: 13:00)

Ticket prices

€ 23,- (brunch en concert) / € 10,- (pre-sale, alleen concert) / € 13,- (door, alleen concert)
CJP: € 8,- (pre-sale, alleen concert) / € 10,- (door, alleen concert)

Tickets

Ervaar het ultieme zondagmiddaggevoel met The Breakfast Club in BIRD. Een huiskamer op locatie voor mensen die de week op een ontspannen manier willen afsluiten én beginnen. Je start de middag met een brunchbuffet met wisselende lekkernijen. Daarna kun je luisteren en je mee laten slepen door de warme klanken van onze singer-songwriters, souldiva’s en jazzvirtuozen.

Een vliegende start

Singer-songwriter Dennis Kolen begon zijn solocarrière met een vliegende start, nadat Leo Blokhuis zijn album The Jinx belachelijk mooi noemde in De Wereld Draait Door. Een paar maanden later tekende hij bij het onafhankelijke label V2 Records en bracht in tien jaar tijd maar liefst tien albums uit.

The Journey Inward

Zijn meest recente aanwinst is The Journey Inward. Op dit door Dennis zelf geproduceerde album komen alle invloeden van het afgelopen decennium samen: van elektropop tot intieme, kleine liedjes. Het is een waardige afsluiting van een zeer creatieve periode van een van Nederlands beste songwriters.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door North Sea Round Town.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 02 May

Cyrille Aimée

In de zomer van 2016 was zangeres Cyrille Aimée een van de grote verrassingen van het North Sea Jazz Festival. In het voorjaar van 2017 haalden BIRD en LantarenVenster haar naar Rotterdam voor een eerste clubconcert. Sindsdien bracht Cyrille alweer twee albums uit – Cyrille Aimée Live en Move On: A Sondheim Adventure – dus het werd de hoogste tijd om de opkomende zangeres weer uit te nodigen voor een concert!

Saturday 30 November

Tabitha BIRD Rotterdam

Tabitha

In 2017 speelde Tabitha zich plots in de kijker op het album Rémi van Ronnie Flex. Met ‘Is Dit Over?’ […]

Thursday 21 November

Fieh BIRD Rotterdam

Fieh

Fieh (pronounced: ‘fee-ah’) is one to watch. De Noorse band mixt geluiden van Erykah Badu en Ella Fitzgerald met strakke […]