Friday 16 March 2018

Tickets

360 Degrees

Dego

Start

23:00

Ticket prices

€ 8,- (early BIRD) / € 10,- (pre-sale) / € 12,- (door)

Na de geweldige (uitverkochte!) editie met Jayda G is 360 Degrees vrijdag 16 maart terug met een van de grondleggers van de dance- en electronica-scene in de UK: Dego!

Dego

De big boss van het Londense label 2000Black wordt vaak genoemd als Londens’ belangrijkste muzikale pionier. En met een reden: al zo’n 25 jaar maakt hij waves in vrijwel elke UK-scene. Het ene moment doet hij dat als de helft van 4hero, dan met partner in crime Kaidi Tatham om later weer samen te werken met mede-legendes als Jill Scott, Madlib en Roy Ayers. Door de jaren heen is dan ook geen genre veilig gebleven voor deze divine-digger: soul, jazz, boogie, jungle, drum-‘n-bass, hiphop, broken beat en Braziliaanse tunes… allen belanden in zijn dansbare melting-pot.

De zaal wordt opgewarmd door de soulvolle tunes van 360 Degrees-resident Thelonious.

View agenda

Have A Look At This

Friday 29 March

LIBERATION 6 YEARS BIRD

Liberation X Ancestral

Soulroots, de provider van Liberation viert vrijdag 29 maart zijn zesde verjaardag en nodigt daarvoor al zijn internationale vrienden uit. Zo is Ancestral, de wereldwijde flagship party van Ivan Diaz (en Boddhi Satva) ook van de partij!

Saturday 06 April

Donnie BIRD Rotterdam

Donnie

Lazy delivery? Check✔️. Witty wordplay? Double check✔️✔️! Nu De Jeugd van Tegenwoordig volwassen is, neemt Donnie het stokje van ‘Rapper […]

Saturday 06 April

Donnie BIRD Rotterdam

Donnie

Lazy delivery? Check ✔️. Witty wordplay? Double check ✔️✔️! Now that De Jeugd van Tegenwoordig is all grown up, Donnie […]