Wednesday 07 October 2015

Gratis

BIRDsessions

Curtis Mayfield Tribute

Start

22:00

Ticket prices

Genre

Gratis

Een jazzclub is niet compleet zonder zijn eigen sessie, zonder een ontmoetingsplek voor muzikanten, maar bovenal een speelplek zonder grenzen. Voor het publiek is dit dé kans om muzikanten te zien buiten hun vaste bandbezettingen en in de meest uiteenlopende samenstellingen. Daarom is BIRD iedere week de plek voor de enige sessie in Rotterdam die ertoe doet.

Drummer Niek de Bruijn won in 2013 al de Erasmus Jazzprijs en deelde sindsdien het podium met o.a. The Houdini’s, IDENTIKIT en Kim Hoorweg. In deze BIRDsession speelt hij de tofste nummers van Amerikaanse soul-en funkzanger/gitarist Curtis Mayfield, oftewel de man die de chicagosoul en -hiphop voor altijd veranderde.

Line-up

Stanley Alejandro Clementina: vocals
Niek de Bruijn: drums
Daniel Eskens: bas
Aron Raams: gitaar
Yannick van ter Beek: percussie
Patrick Rugebregt: keys
Tom Ridderbeekx: trompet
Sam Thomas: trombone

View agenda

Have A Look At This

Thursday 21 March

LOHAI BIRD Rotterdam

Lohai

Hun doordachte lyrics en infectieuze melodieën vergeleken met de sound van onder meer Emily King, Lianne La Havas en Michael Kiwanuka.

Friday 05 April

Garden Of BIRD Rotterdam

Garden of BIRD

Eindelijk is het weer zover! BIRD opent wederom de deuren van zijn voortuin: Garden of BIRD. Van dinsdag t/m zondag kun je bij mooi weer binnenwandelen en alle onbeantwoorde e-mails, to-do-lijsten en appjes van je af laten glijden.

Monday 15 April

Raul Midon BIRD Rotterdam

Raul Midón

Vanavond laat Raul Midón zijn eigenzinnige mix van soul, jazz, latin en flamenco horen op het BIRD-podium.