Wednesday 14 October 2015

Gratis

BIRDsessions

Coal Harbour Sextet

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Een jazzclub is niet compleet zonder zijn eigen sessie, zonder een ontmoetingsplek voor muzikanten, maar bovenal een speelplek zonder grenzen. Voor het publiek is dit dé kans om muzikanten te zien buiten hun vaste bandbezettingen en in de meest uiteenlopende samenstellingen. Daarom is BIRD iedere week de plek voor de enige sessie in Rotterdam die ertoe doet.

Geïnspireerd door de legendes uit het hardboptijdperk, zoals Art Blakey, Horace Silver en Cannonball Adderley, speelt het Coal Harbour Sextet een mix van bestaande composities en originals. Het repertoire varieert van traditionele jazz tot stijlen als latin, boogaloo en funk.

Line-up

Tom Ridderbeekx: trompet
Yoran Aarssen: saxofoon
Sam Thomas: trombone
Robert Koemans: piano
Yussif Barakat: contrabas
Willem Romers: drums

View agenda

Have A Look At This

Thursday 21 March

LOHAI BIRD Rotterdam

Lohai

Hun doordachte lyrics en infectieuze melodieën vergeleken met de sound van onder meer Emily King, Lianne La Havas en Michael Kiwanuka.

Friday 22 March

Esa Williams BIRD Rotterdam

Esa

Africa is calling, you better pick up the phone! Met Transistor Rhythm brengen we je de beste afro-, disco- en […]

Friday 05 April

Garden Of BIRD Rotterdam

Garden of BIRD

Eindelijk is het weer zover! BIRD opent wederom de deuren van zijn voortuin: Garden of BIRD. Van dinsdag t/m zondag kun je bij mooi weer binnenwandelen en alle onbeantwoorde e-mails, to-do-lijsten en appjes van je af laten glijden.