fbpx

Wednesday 25 May 2016

Tickets

Celine Cairo

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

Toegang: € 12,- (pre-sale) / € 15,- (door)

Tickets

Celine Cairo is terug in BIRD! Haar nieuwe single ‘Hello Love’ is net verschenen en doet ons reikhalzend uitkijken naar haar debuutalbum, dat ze in Los Angeles opnam met Bill Lefler en dat na de zomer verschijnt. Laat je meenemen door Celine’s betoverende stem. Voor liefhebbers van London Grammar, Florence & the Machine en Bon Iver!

Voor liefhebbers van het genre is singer-songwriter Celine Cairo al lang geen onbekende meer. Ze bracht eerder al twee ep’s uit, waarvan de laatste door FINK geproduceerd werd. Met haar band deed ze een eerste theatertour door Nederland en speelde ze o.a. in New York, Kaapstad, Hamburg, Brussel en bij De Wereld Draait Door.

Interview

De vrij muzikale val van Celine Cairo

BIRD sprak Celine Cairo over alleen maar niet eenzaam zijn in een appartementje in L.A. en het vinden van je eigen sound.

View agenda

Have A Look At This

Friday 13 March

BRUUT! & Anton Goudsmit

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Deze keer met gitarist Anton Goudsmit!

Monday 08 July

Sudan Archives

Ladies and gentlemen, we bring you Sudan Archives! Born in Cincinnati, Ohio, she learned to play the violin as a […]

Thursday 14 November

Julia Zahra BIRD Rotterdam

Julia Zahra

14 november pakt BIRD uit met one of Holland’s finest: Julia Zahra. Ze brak al enkele jaren terug door en she ain’t leaving anytime soon!