Wednesday 25 May 2016

Tickets

Celine Cairo

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

Toegang: € 12,- (pre-sale) / € 15,- (door)

Celine Cairo is terug in BIRD! Haar nieuwe single ‘Hello Love’ is net verschenen en doet ons reikhalzend uitkijken naar haar debuutalbum, dat ze in Los Angeles opnam met Bill Lefler en dat na de zomer verschijnt. Laat je meenemen door Celine’s betoverende stem. Voor liefhebbers van London Grammar, Florence & the Machine en Bon Iver!

Voor liefhebbers van het genre is singer-songwriter Celine Cairo al lang geen onbekende meer. Ze bracht eerder al twee ep’s uit, waarvan de laatste door FINK geproduceerd werd. Met haar band deed ze een eerste theatertour door Nederland en speelde ze o.a. in New York, Kaapstad, Hamburg, Brussel en bij De Wereld Draait Door.

Interview

De vrij muzikale val van Celine Cairo

BIRD sprak Celine Cairo over alleen maar niet eenzaam zijn in een appartementje in L.A. en het vinden van je eigen sound.

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 07 May

Tourist Le MC BIRD Rotterdam

Tourist LeMC

Hiphop of toch kleinkunst? Bij Tourist LeMC wegen ze allebei even zwaar mee. De rappende troubadour uit Antwerpen staat op […]

Wednesday 29 May

Nick Mulvey BIRD Rotterdam

Nick Mulvey

De Engelse singer-songwriter Nick Mulvey komt voor een intiem solo-concert naar LantarenVenster.

Saturday 26 October

Diggy Dex BIRD Rotterdam

Diggy Dex

Koen Jansen begon zijn loopbaan als lid van de rapformatie De Amersfoortse Coöperatie (D.A.C.). In 2006 ging Dex op solopad, waardoor hij zijn veelzijdigheid als artiest verder kon etaleren met albums als Verhalen Vanuit De Sofa en Mayonaise Voor De Ziel.